søndag 31. oktober 2010

Stue

Snakk om å være nybegynner når det gjelder Halloween! Det er i dag ja, ikke i går. Ach sooo! Jeg har jo akkurat flyttet fra en leilighet i byen, og der stakk det aldri så mye som et ørlite monster innom. Her derimot ser det ut som om det kommer til å bli skumle skrekkscener i kveld. Nesten alle husene i området er nemlig dekorert etter alle kunstens regler. Det er hekser, spøkelser, skjeletter, edderkoppspinn og utskårede gresskar bak hvert hjørne, og hos naboen vår stikker det en hånd opp av jorden. Ehem... Litt tøff start for en nybegynner, ikke? Jammen godt jeg ikke spiste opp alt godteriet mitt selv i går:)


Sommerfuglbildet som jeg først satt på vaskerommet har fått lov til å flotte seg litt i stuen isteden, nå som jeg tross alt holder på med prosjekt "vegg, fyll deg". Bildet er jo superenkelt, men jeg liker i grunn interiøret litt enkelt for tiden. Kvister i et Norges-glass for eksempel kan være kjempefint hvis man finner fine nok kvister. Det gjorde slett ikke jeg. Heldigvis trenger ikke ting å være kjempefine for at jeg skal like de. Helt ok duger fint i dag:)


Siden jeg kjøpte så mye Halloween godteri i går syntes jeg det var på plass med en stor bolle jeg kunne ha det hele i. Jeg elsker gode unnskyldninger:) Bollen er vel i grunn en champagnekjøler, men gjør seg helt sikkert like bra med godteri, blomster eller dekorasjoner oppi. Fine bollen:)


Sofakrok og litt av gjesterommet oppe.Ble plutselig tom for ord. Knert vil nemlig se på Lynet Mcqueen og det høres svært fristende ut å krølle seg ned i sofaen med lillen i armkroken akkurat nå. Fortsatt frysen etter å ha gått en lang tur i det skiftende været. Heldigvis inkluderte turen vaffelstopp på skihytta like ved. En god søndag:)

Happy Halloween!

7 kommentarer:

 1. Utrolig lekre bilder du viser frem!! Liker virkelig stilen din :)

  Jeg har hatt 5 søte små på besøk idag, heldigvis hadde ikke jeg heller spist opp snopet i helgen!

  Klem

  SvarSlett
 2. Så utrolig fint dere har fått det:) Mange flott detaljer! Veggene får du nok orden på etterhvert, hjelper å bo seg inn kjenner jeg. Om det hjelper har ikke jeg fått opp noen bilder på veggen, venter på bildelister fra ikea, men de har ikke hatt det de siste to gangene jeg har vært der:P

  Ønsker deg en herlig uke:)

  SvarSlett
 3. Hej!

  Hittade precis till din blogg och gillar den jättemycket! Så många fina bilder från ert hem.

  Ha en fin söndagkväll!

  SvarSlett
 4. Ja det er ikke lett å huske på alt :) Så utrolig nydelig du har det hjemme hos deg. Du har virkelig god stil.

  SvarSlett
 5. nydelige bilder. dere har det superfint jo!

  god søndag ønskes deg og dine:)

  SvarSlett
 6. Fine bilder :)
  Lyst og lett.
  Digget det nederste bilde!

  oi, nå er klokken mange, på tide å slukke lyset.
  God natt :)

  SvarSlett
 7. Hei:) Hvor har du kjøpt puffene du har under bordet???

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)