torsdag 28. juni 2012

Om å sove godt

Aldri hadde den gamle sengen vår føltes så liten som da vi plutselig en natt lå fire stykker i den.  Da sengen i tillegg hadde sett sine bedre dager og M og jeg nærmest måtte tjore oss fast i hverandre for å ikke rulle ut på hver vår side, var det i grunn bare å begynne å navigere seg rundt i det som skulle vise seg å være en jungel av senger og madrasser. Etter å ha gått meg bort et par ganger og kvalifisert meg til verdensmesterskapet i googling, falt valget til slutt på en kontinentalseng fra Jensen. Nå er første natt tilbrakt i vidunderet som får det store soverommet vårt til å virke ganske så lilleputt, og jeg har aller mest lyst til å gi den en klem. Et gryende kjærlighetsforhold er helt klart i gjære!Fin torsdag!

onsdag 27. juni 2012

Det hjertet er fullt av..

..renner bloggen over med.

Lykken er å våkne opp ved siden av denne lille solstrålen hver morgen. Herlighet for en tid barselperioden er. Men den går så fort. Så jeg nyter hvert lille smil og hver lille pust inn i øret så intenst jeg kan.

*forelsket

onsdag 20. juni 2012

Siden sist..


1. har jeg omsider byttet ut den fine BlackBerry'n min med en iPhone, 2. pyntet til 4-årsdag, 3. bakt, 4. og bakt litt til (stoltheten over sjørøverborgen min er forøvrig endeløs!), 5. hørt på Lana Del Ray i timevis, 6, 7 og 8. og koost meg med lykkebolla og storebror, venner og familie i enda flere timer.

 Instagram er gøy når man ikke har så mye tid til å blogge!

Nå kommer snart 10 barn med foreldre til fest. Alle  mann til kanonene!

søndag 17. juni 2012

Toss or keep?

Ny lampe er oppe, og vi har nå ifølge M en stor snøball i stuen. Som han tror han liker. Men som han sier "Den gamle ser grei ut, og den nye ser grei ut gakken min". Engasjementet er liksom ikke helt der! Så hva tror dere - toss or keep?


Lysekronen ...


..eller snøballen.


? :)

fredag 15. juni 2012

Prosjekt stue

Selv om det er en liten stund siden jeg har blogget interiør har jeg tusen prosjekter gående på en gang for tiden. Minst!

Prosjektet jeg gleder meg mest til er å bytte ut terrassedøren under med en dobbel dør som slipper inn mer lys og natur i stuen. Dette prosjektet burde selvfølgelig helst blitt utført i går spør du meg, men siden snekkeren enda ikke har tid tvinner jeg tommeltotter, prøver å overbevise meg selv om at det ikke er lurt å begynne å sage (eller gnage) på veggen selv, og setter i gang tusen andre prosjekt for å fortrenge den lille døren som etter at jeg fikk prosjektet på hjernen nå mest fortoner seg som et øøøørlite hull i veggen. M synes jeg er gal. Han aner selvfølgelig ikke hva han snakker om!


Et av prosjektene jeg har satt i gang er å kjøpe ny lampe over spisestuen. Jeg er fryktelig lei shabby chic stilen vi hadde i vår forrige leilighet og nå skal lysekronen bort. Ny lampe ligger i en diiger eske ved siden av meg akkurat nå. Hurra!! Måtte M komme fort hjem slik at den kommer opp i løpet av kvelden (burde vært oppe i går!)


Et annet prosjekt jeg er ferdig med er trappegangen vår som har stått stusselig tom i to år. Ikke særlig revolusjonerende å smokke opp en bildevegg kanskje, men du verden så mye bedre jeg liker trappegangen vår nå.


La familia:) Og yndlingsstedene mine i tilfeldig rekkefølge.


Ikke noe prosjekt i kosekroken. Syntes bare jeg måtte slenge med et bilde av den og, siden resten av stuen fikk blotte seg. Jo forresten - nytt teppe. Visste det var noe. Men hva slags teppe skal man velge. Gruble gruble (les fortrenge det lille hullet i veggen).


Fredag. Hurra! Rart hvordan fredagsfølelsen når deg selv om man har permisjon. Ooh, nå kom mannen hjem. Lurer på om han blir overrasket når han finner meg stående på stuebordet med ny lampe i den ene hånden og skrutrekker i den andre. Probably not!

Fin helg!

torsdag 14. juni 2012

Morgen

I dag stod jeg opp klokken 10 etter å ha klart å karre meg til 6 timers søvn. Jeg prøvde litt klær, ryddet litt, dusjet og fikset meg, hentet et smilende bittelite menneske som omsider våknet fra sengen sin, badet henne og tok på ny drakt, tuslet opp, satt på Lana Del Ray, lagde meg en kopp Nespresso og steamet litt melk, så bort på bordet der M og Lille w hadde spist frokost sammen litt tidligere, og det var akkurat da jeg stod og smurte meg en brødskive med banan og kikket ned på verdens søteste lille hårball som smilte tilbake fra vippestolen sin at det nesten ble for mye. Alle tanker og spørsmål vi hadde under graviditeten og all undring over hvem det var som som gjemte seg i magen og hvordan det nye livet med to barn ville være, føltes besvart akkurat da, og jeg følte meg så klin lykkelig, fryktelig heldig og veldig veldig forelsket. Måtte det aldri bli slutt på slike morgener.torsdag 7. juni 2012

Takk

Jeg får ikke mange kommentarer på innleggene mine, men noen ganger får jeg de beste. Så tusen takk til dere som tok dere tid til å skrive noen ord på de seneste innleggene, og kanskje spesielt det siste. Ble så glad av å lese!

Ikke noe interiør fra meg i dag. Bare en ny tvinneflette inspirert av Ladybirds nest. Så fint og så enkelt. How to? Sjekk her.


Fin dag!

onsdag 6. juni 2012

3 år

I dag er det 3 år siden jeg mistet min fantastiske fine og vakre mamma. Jeg husker før hun døde at jeg tenkte at det var umulig å se for seg et liv uten henne. Nå er det vanskeligere å tro at det bare er 3 år siden jeg faktisk hadde en egen mamma selv. En mamma som ikke visste hva godt hun kunne gjøre for alle rundt henne, som skjemte oss i familien fullstendig bort, og som var formann og stolteste medlem av Lille ws fanklubb. Det unomale føles vel normalt etter litt tid, og jeg har vendt meg til at hun ikke er her mer og lært meg å glede meg over de fine årene vi hadde sammen isteden for å sørge over de vi mistet.


Men jeg tenker mye på henne nå. Jeg lurer på om hun vet at jeg har fått en liten datter. En liten mini-me som er klin lik meg selv som baby. Eller om hun vet hvor mye jeg ligner på henne nå som voksen. Vet hun at Lille w har lært å sykle, eller at han vil se på fotoalbumet med bilder av han og mormor hver kveld? Og vet hun hvor mye jeg savner henne men at jeg er lykkelig allikevel?

Lov å håpe..

tirsdag 5. juni 2012

Hage/uteplass

Siden NIB ber oss om å vise frem hagen og uteplassen denne måneden viser jeg i dag frem....tadaaa...hagen og uteplassen.

Lougedelen av terrassen har jeg vist frem før. Resten av uteplassen har derimot vært godt skjult, ganske enkelt fordi den trenger en liten modernisering. Spiseplassen er i overkant maritim for min smak og nytt bord og stoler står på innkjøpslisten denne sommeren. Men vi koser oss her allikevel, og ved dette bordet har mangt et grillmåltid blitt inntatt allerede denne våren.


Kjøpeblomster vs markblomster 0-1. Det er ingen ting som er så fint som markblomster for tiden, og lite som er hyggeligere enn å plukke de med seg hjem fra dagens trilletur. Og når den lille skogskollen over huset vårt bugner av Forglemmegei blir det mye markblomster på bordene for tiden.


På bloggen dukker det forøvrig som regel opp bilder som dette når utelivet skal presenteres. Hortensiaer er jo penere enn fargerike leker.


Men med småbarn i familien ser nok hagevirkeligheten mer slik ut. Med Nemo plaskebasseng og en veldig rød-oransje sklie som ifølge Lille w er eneste lovlige vei oppi bassenget. Ikke særlig bloggvennlig, men veldig hyggelig på varme sommerdager.


Ny sandkasse ble også montert tidlig i vår. Vi kjøpte den på Maxbo og beiset den i samme farge som terrassen for et litt ryddigere inntrykk enn tidligere. Den erstattet en irrgrønn skillpadde-sandkasse i plast så det skulle i grunn ikke så mye til.


Andre delen av terrassen ser som jeg har vist frem tidligere slik ut. Med modulbasert lounge fra Home & Cottage som gjør seg aller best i selskap med en bok, et glass kald hvitvin og varm ettermiddagssol.


Lengte lengte..


Nå krysser jeg fingrene for at tropenettene står i kø og at vi får nyte mange lange kvelder ute. Like optimimistisk hvert år jeg..


..eller så har jeg bare litt slak læringskurve.Fiin dag!

mandag 4. juni 2012

Juni

Da er jammen sommeren i gang. Iallefall i følge kalenderen. Stakkars juni. For et forventningspress! Er det fint vær i mars eller april går vi mann av huse og er klin lykkelige alle sammen. Dårlig vær godtas ikke bare, det forventes nesten. I juni derimot blir vi litt smågretne når finværet uteblir. Selv jeg kjenner litt forventningspress. På våren virker jo sommeren evig lang, mens nå som den liksom skal være her husker vi hvor fort september kommer og desperasjonen sprer seg etter å få fylt opp energi- og D-vitaminlagrene innen den tid. Stakkars juni - ansvaret må jo mildt sagt føles tyngende!

Men for all del - juni har vært ganske topp så langt selv om buksene er på igjen. Ikke lett å være gretten når man våkner opp til smil fra denne lille bollen hver morgen.


Man glemmer forresten fort. Glemt hadde jeg iallefall hvor utrolig fort de små vokser. Lillemor er enda ikke 2 måneder men er allerede stiv i kroppen og smilende og nysgjerrig på livet. Så jeg bare nyter. Jeg nyter babyen min, og jeg nyter det å endelig ha masse tid til å møte de fantastisk fine vennene mine. Fineste Silia holdt oss med selskap hele lørdag, og da rasket jeg sammen denne lunsjretten med SALMA som virkelig anbefales. Veldig godt og mye morsommere å servere enn de ulike salatvariantene jeg gjerne ender opp med. Oppskrift finnes her.Nå skal vi ut å trille i solen. Nyt mandagen - og juni!