tirsdag 29. mai 2012

Helgen via instagram

Da er vi hjemme igjen etter 3 fantastiske dager på Stugan i Grebbestad. Kameraet glemte jeg selvfølgelig hjemme i tåken min, men det var i grunn like greit for da fikk jeg dypdykke ned i Instagrams fantastiske verden i steden. Å si at jeg ble hekta er å ta svært forsiktig i, og dypdykket ser ut til å koste meg. Jeg har nemlig sverget til BlackBerry frem til nå, men til den finnes det jo ingen Instagram-app. Jeg har derfor to valg; kjøpe min egen Iphone eller fotfølge min kjære 24/7 for å stadig knabbe hans slik jeg har gjort denne helgen. Valget står dermed i realiteten mellom å punge ut eller muligens bli skilt, så her må alternativene vurderes nøye. Ikke bare bare å glemme kameraet hjemme altså!

Men her er (litt av) resultatet av mors nye dille. Stikkord for helgen: Solkrem, bikini, is, en is til, lange frokoster og middager på terrassen, tusling langs brygga i Grebbestad, båtturer, vannkrig, krabbefiske og enda en is. Det er SOMMER!
Velger glatt å ignorere at vi nettopp kom hjem til 13 grader og at metrologene lover regn og litt mer regn fremover. De har da tatt feil før. Uansett; Hurra for den flotte uken som har vært. Måtte vi få mange, mange klin like uker fremover.

Fin kveld!

søndag 27. mai 2012

Uteliv

Som overskriften sier lever vi livet utendørs for tiden, og med snill sovebaby (noe må jeg jo finne på) har det blitt mange hyggelige lunsjer og grillmiddager med gode venner på terrassen denne uken. Faktisk hver dag når jeg tenker etter. Hektisk å ha permisjon altså!


Nå er bilen pakket og sjøen og badeliv venter, men noen få bilder rekker jeg å slenge med før vi reiser, selv om de fleste bildene av sofakroken og spiseplassen vår fortsatt ligger i kameraet.Sofagruppen kommer forøvrig fra Home and Cottage. Liker så godt at man  kan sette sammen de modulene man selv ønsker og dermed få en sofagruppe som er tilpasset egen terrasse.


Off we go! Nå skal det bades:)

lørdag 12. mai 2012

Barneromsoppdatering

Hei igjen! Vårvarmen og den strålende solen jeg bestilte for lenge siden ser ut til å ha i overkant lang leveringstid. De fine lyse bildene jeg hadde håpet å få tatt av det nye barnerommet utgår derfor og erstattes av dunkle og halvmørke bilder isteden. Gah! Jeg vil ha på kjoooole snart!!


Siden lillemor ikke er eldre enn en måned og enda ikke har flyttet inn på rommet sitt, har det ikke skjedd de store endringene der inne, men noen små detaljer har jeg ikke klart å holde fingrene mine unna. Som disse enkle trebokstavene fra Panduro for eksempel som har fått seg et strøk med den støvrosa malingen vi malte fondveggen med. Med søte sommerfugler fra samme butikk ble det ganske fint for noen få små kroner.

Jeg liker forøvrig å ta opp fargen fra fondveggen i andre detaljer i rommet for å gi det litt helhet. De siste restene av malingspannet ble brukt i dag tidlig til å farge to små lerret fine og rosa. Planen er at Marie stiller på avtalt møtetid og sted i morgen med gullende rene hender og føtter som er klare til å males hvite og trykkes på lerrett. Må jo passe på å forevige disse bittesmå kroppdelene nå mens de enda er søte. Lille w stakk 4-års-(jogger-hele-dagen)-foten sin rett opp i ansiktet mitt isted og jeg har ikke helt kommet meg enda!


Lillemor begynner å få et arsenal av søte små kjoler som kun vil passe i noen få måneder. Mor må derfor smi mens været er varmt og denne sommeren er kleskoden struttekjole og sløyfe i håret på en hvilken som helst hverdag. Jeg er 34 og har akkurat fått min første datter. Lov til å gå litt bananas da!

Gikk litt tom for ord på slutten her men bildene taler jo for seg selv. Det er rart hvordan hodet mitt, som jeg tør påstå fungerer helt ok ellers, tømmes på de mest idiotiske tidspunkt i disse første babymånedene. Det er vel ikke uten grunn at det heter babyboble. Litt lett og litt svevende, og den varer (heldigvis) ikke mer enn en liten stund. Men jammen har man det fint inni boblen sin så lenge den flyr!

Fin lørdag!

tirsdag 8. mai 2012

Mai fint

Nå som solen stadig titter oftere frem og varmen er stigende er det deilig å kjenne at man trenger stadig færre ting og tang for å føle seg fin og fjong. Litt hjelp trenger man dog fortsatt og dette er noen av mine vårfavoritter:


1. Mine elskede solbriller fra D&G. De eneste brillene gjennom tidene som ikke får meg til å se ut som en bie! Tror jeg. (Bzzz)
2. Finfin neglelakk i superfresh vårfarge fra Chanel.
3. Nydelige øredobber fra Monsoon som er finest til jeans og t-shorte.
4. Verdens beste concealer fra La Prairie. Min aller beste venn i disse natteammingstider!

Nå skal vi ut i solen.

Fin dag!

søndag 6. mai 2012

Mai

Hei og hopp og sorry for dårlig blogging. Tiden med en ny liten baby i hus går så alt for fort, og jeg prøver å nyte det hele før babyen plutselig er konfirmant og jeg står der og lurer på hva i all verden det var som skjedde. Lillemor er 1 måned i dag og er innehaver av bøtter med personlighet allerede. Og som jeg nyter tiden med henne. Med nyvunnen dobbelthake og bollekinn er det ikke lenger noen fare for at hun får for lite mat, og skuldrene er dermed sluppet ned på normalt slappis-nivå mens bakenden stadig slippes ned i en av de nye fine gyngestolene på terrassen foran huset. Eller nye og nye, vi kjøpte de for 25% av prisen under sesongavslutningssalget på Plantasjen i fjor, men har først pakket de opp av eskene sine nå. Greit å gjøre gode kjøp av hagemøbler for en gang skyld etter å ha brukt det som føles som en liten formue på ny utesalong til den andre terrassen.


En av stubbene som lå igjen etter at vi felte flere store trær rundt hagen vår gjør seg finfint som bord. ..Og for de som lurer så gjør den seg finfint som bekkenkiller også. Tålmodighet har liksom aldri vært min sterke side!


Fin søndag!