fredag 23. desember 2011

God jul

Lille julaften... Selv om jeg nok snart må anse meg selv som voksen kiler det godt i en eller annen lykkemuskel bare ved tanken på at dagen er her.

Nå lukter huset godt, gavene er pakket inn, og det er, må jeg si, overraskende mye rød pynt rundt meg her jeg sitter og og hviler og puster på ei stund. Desember er hvit og glitrende og pyntet med naturlige elementer, men høytidsdagene er visst fortsatt ganske så røde. Overraskende også for meg, men sant likevel:)

Tusen tusen takk for så mange hyggelige kommentarer på mitt så langt eneste juleinnlegg dette året. Og tusen takk fineste Elin som tilbød å sende meg lerkegrener på tvers av hele landet fra treet ditt. Du er veldig veldig søt!!
Jeg er redd det allikevel blir noen dager før neste innlegg dukker opp, for denne julen er fullstappet med hyggelige aktiviteter som jeg gleder meg til å fylle dagene som kommer med. Gleder meg gjør jeg også til å komme opp til hytta igjen. Vi gjentar fjorårets juleferie og reiser til fjells for å feire inn det nye året. Jeg gleder meg som en gal til peiskos, snøhule-making og til å gå på skiiiiii!

Men aller først;

 Fra alle oss
- til deg som er så fin å stikke innom -
En riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Måtte det bli magisk!


Klem A

fredag 9. desember 2011

Bloggtørke, jul og store og små gleder

Desember er liksom den store bloggmåneden. Dere vet måneden der interiørfantaster virkelig kan ta den helt ut, og der det meste er lov. Så lenge alt dokumenteres da vel og merke, hvis ikke er man jo ingen blogger. Så kanskje bloggtiden min er over? Jeg har iallefall verken ønsket å skrive eller skrevet et eneste innlegg i hele desember dette året. Og vi snakker dag 9. Skumle tegn!!!

Men i dag. I dag er jeg blogger! Med egne bilder. Som er blå! Selv om de er tatt i det dagslyset var på sitt mest strålende i dag. Jeg gleder meg til solen snur!!!


Litt julestemningsbilder hjemmefra kan jeg allikevel by på. Blå eller ikke. Det lille lubne reinsdyret jeg fant på Home & Cottage for en stund siden fortjener uansett å få vist seg frem litt. Synes han er så søt. Også liker jeg alle som er lubne for tiden. Samhold er bra!


Hvordan alle får tak i slike fine lerkegrener med ti-tusen ørsmå kongler per kvadrat-millimeter vet ikke jeg. Selv lette jeg høyt og lavt uten å finne noe som lignet på et lerketre en gang, før jeg på lykksalig vis plutselig ante konturen av det magiske tre på vei hjem fra hytta for en tid tilbake. Stikkord; Bråbremsing fra 80 km/t til 0 på 1 sekund, fullstendig ulovlig parkering i grøftekanten, kone som fyker ut av bilen og etterlater sjokkskadet mann og sønn, og en bil fylt med kvister resten av turen hjem. Ikke er de så fine som de alle andre har. Men de er mine!!


Svibler (hvite - whohoo - jeg lærer) er selvfølgelig på plass litt her og der og gir nydelig lukt i huset.


Og trestjernen henger selvfølgelig på veggen. Haha, jeg er nok fortsatt blogger likevel:)Og dere! Jeg har en liten jente med 10 fingre, 10 tær og verdens fineste lille oppstopper i magen min! :)


I morgen er det julebord. Igjen. Gleder meg veldig til å teste Onda i Oslo med mine fineste, og til å pynte meg litt igjen. Er jo lov å glitre litt nå i desember, og jeg og kulemagen har slett ikke tenkt til å la den glitrende sjansen gå fra oss!

Ha en strålende førjulshelg!

Klem A