torsdag 30. juni 2011

Ny kjærlighet..

Tuslet rundt i byen etter jobb i går på jakt etter Lynet Mcqueen effekter til Lille ws bursdag i morgen, og kom hjem med denne (*slår kolbøtte*).


Jeg føler at det er noe overfladisk å dø bittelitt av shoppinglykke, men samtidig er denne så fortjent så fortjent. Denne er for å ha jobbet så hardt denne våren at jeg ikke en gang har hatt tid til å blogge noe særlig!! (bare for å sette ting i perspektiv).


Den er så fiiin! Her henger den i blått på vakreste Hanneli.


Sommeren kom forøvrig tilbake til Oslo denne uken, og jeg har sittet limt fast i sofakroken på terrassen de siste kveldene fordypet i bøkene mine. Elsker å tenne lys, å pakke meg inn i det myke teppet mitt og å forsvinne inn i en god bok. Sist ut var Drømmehjerte som anbefales på det varmeste. Nå avreagerer jeg og koser meg stort med Summer and the City. Herlige sommer:)


I kveld skal det bakes. Lille ws første DBS står i boden med en kjempesløyfe på og vimplene er er hengt opp. Vi nærmer oss med andre ord klare for 3 årsdag. Lille w har telt ned i over tre måneder og er nesten kvalm fordi han gleder seg sånn i dag:)
God torsdag!

tirsdag 28. juni 2011

Malmø?

Jeg kjenner det er liiike før jeg gjør Malmö-borger av meg. Leiligheten til Nina Persson fra the Cardigans ligger nemlig ute til salg nå og vi snakker 173 m2 med perfeksjon. Malmø..Hmmm. Litt lang vei til jobb kanskje, men dog..

 Klarte ikke å velge bort noen bilder for jeg ble forelsket i alle. Annonsen finner du her:)

God tirsdag! Min er fin på tross av litt trøtte øyne dag. Jeg hadde finfint besøk av studievenninnene mine i går, og vi koste oss med hjemmebakt loff, ferske reker, god aioli og enda bedre Chablis. Litt dårlig vær - veldig god stemning. En good mandag:)

Ha en fin dag!

tirsdag 21. juni 2011

:ferie

Ferie for en liten gutt er å kunne bade i timevis i det store bassenget og få hoppe så mange ganger man vil ned i tålmodige armer..


Ferie er å få lov til å løpe innom hver eneste lekeplass man møter på sin vei..


.. og å møte nye eksotiske venner.


Ferie for mor er å sitte nydusjet etter en lang dag på stranden og se solen forsvinne ned i havet ..


Ferie er å nyte provisorisk innpakket serrano, manchego og hvitløksfylte oliven fra den lille butikken på hjørnet ..


..og å kjenne varmen fra en liten en på fanget.Ferie er lange frokoster og lange kvelder med en bok i fanget på den herlige terrassen vår..

.. Og å vente på månen og nyte hvordan kveldslyset skaper magi langs klippene på kvelden..


Ferie er å kjenne en lubben arm rundt halsen mens gleden over å være tilbake i fantastiske lille Mijas gjør deg varm i magen og brystet.


..å kjøre hest og kjerre mellom hvitkalkede vegger....og å løpe så fort man kan nedover de trange gatene.Jeg elsker ferier!


Og å komme hjem igjen.. :)

fredag 3. juni 2011

Chic lit

Suser bare innom for å ønske god forsommer før jeg retter snuten mot Marbella imorgen tidlig.

Etter å ha snufset meg gjennom triste men fantastiske Drageløperen og Tusen strålende soler. er det tid for Chic lit i ferien. Jeg gleder meg til ... absolutt alt de neste ukene:)


Håper solen vil skinne på oss begge i dagene fremover!

Klem A