mandag 28. februar 2011

Vårfarger

Emmeline skrev tidligere i dag om den nye danske leverandøren Hübsch, og brukte så pene ord i sin beskrivelse at jeg ikke så noen annen utvei enn å ta en titt inn på hjemmesiden til dette tilsynelatende nye leverandørvidunderet.

Jeg er solgt!

Fullstendig og altoppslukende!Så fint! Vil ha!

La våren komme - Jeg har fargepaletten klar!

lørdag 26. februar 2011

Lørdag

Det snør.

Og jeg er tom for ord..

Nyt det så lenge det varer...:)


:)

fredag 25. februar 2011

Crush

Jeg har aldri kjent noe særlig behov for å bli fryktelig rik fryktelig fort.

.. før nå.

Jeg trenger (!) minst et par (helst fler) av kjolene Elie Saab viste i sin haute Couture visning for våren og sommeren 2011.Jeg trenger et ball!!

onsdag 23. februar 2011

H&M nytt

H&M kommer om ikke lenge med intet mindre enn tre nyheter som gjør meg glad:
1. De åpner sin 5 etasjer store flaggskipbutikk i Bogstadveien den 10. mars.


2. Hele 4. etasje i denne butikken er satt av til en egen H&M Home-butikk


3. De lanserer sin herlig svale Conscious Collection i april. Kolleksjonen består av klær laget av økologisk bomull og gjenvunnet polyester, og jeg kunne tenkte meg  både en og to eller fem plagg fra kolleksjonen.


Den rosa kjolen under for eksempel, og den hvite blazeren, og den hvite buksen og og og..:)


Ordentlig kinder:)

Jeg gleder meg til andre ting også. Til i morgen for eksempel. Jeg er nemlig litt ekstra glad i å kose meg på hverdager. Det er jo tross alt de det er flest av. M har fri fra jobb i morgen så da tok jeg meg like godt fri jeg også. Nå er bord booket på Kolonihagen, kinobilletter (Kongens tale) er bestilt, og det står ikke annet på agendaen enn shopping, kos og forhåpentligvis litt god VM-steming i hovedstaden. Ting ligger med andre ord til rette for en bra torsdag:)

Fin onsdag så lenge!

mandag 21. februar 2011

Vinter

Det blir en del mobilbilder på bloggen for tiden, noe som kanskje ikke er veldig estetisk, men det får ikke hjelpe. Jeg befant meg nemlig plutselig i en yrende ski/sol-glede-situasjon i går, og i frykt for at jeg ikke ville huske hvor deilig det var å stå der midt i skiløypa med solen stekende i ansiktet, lurte jeg opp BlackBerry'n og knipset løs som en villmann ruset på sol og med mobilen som eneste våpen.


Huset vi kjøpte i sommer ligger helt på grensen til marka, og med kjempevær og skiløyper som nærmest starter utenfor husveggen, kunne vi ikke la sjansen til å la denne helgen gå fra oss uten å gi Northug litt betimelig konkurranse. På lørdag gikk vi derfor tur alle tre. To store og en bitteliten som helst tusler avgårde på skiene sine som om de skulle vært sko og med armene stående rett ut. Vi møtte en god del smil på veien..:)


Det ble ny tur på meg i går, i litt bedre tempo denne gangen. Herlig restitusjon etter noen særdeles hyggelige timer med jentene, sushi og mange champagneglass kvelden før.  Etter å ha gått en times tid kom jeg til en lang slette der solen var mitt eneste selskap. Jeg stoppet opp, lukket øynene og kjente plutselig en enorm lykkefølelse. Det var kanskje solen, jeg vet ikke. Det er jo ingen hemmelighet at jeg liker sol! Eller kanskje det var stillheten, det å bare høre egen pust og noen få glade stemmer i det fjerne. Sannsynligvis var det kombinasjonen av alt. Den hvite snøen, den friske luften, det å kjenne hjertet dunke i brystet etter en lang oppoverbakke, og det å stoppe opp på toppen og la hver solstråle omfange seg. Å kjenne at man lever. Å kjenne at det snart er vår. Og å kjenne at begge deler gjør meg skikkelig glad:)


Våren kan vente litt til. Vinteren kan jammen være herlig den og:)

søndag 20. februar 2011

Girly

Mange lager stilleben av ting de liker. Vel, jeg liker sko og vesker! Og jeg synes i grunn det er litt trist at de skal tilbringe mestparten av sitt liv gjemt bort i et av mine mørke og hvem vet, kanskje veldig skumle klesskap sett innenfra.


Nå bytter yndlingstingene mine demokratisk på å få stå fremme og vise seg litt frem på soverommet. Mye hyggeligere for meg, og helt sikkert myye hyggeligere for dem også!


At M stirrer noe forundret ned på utstillingen min hver gang han entrer rommet kan jeg leve med. Han har ikke sagt noe enda:)

(Note to self: Passe på å forbli gift med den mannen til evig tid!!)

fredag 18. februar 2011

Petra Bindel

Det er fredag (hurra!) Og det snør (†‰¤‽!Ð#†). Den siste der var det beste jeg klarte i mangel av en dødningshodetast! Men akk, det er håp. Yr.no lover nemlig sol og fint vær hele helgen, og jeg tenker å nyte hver eneste lille solstråle. Jeg ser for meg hvite vidder (les skogen og jordene rett ved der vi bor), shades på nesen, og meg flyvende gjennom løypene med gnistrende teknikk (manglende innsikt over egne talenter er helt tillatt på min blogg!)

Men aller først noen herlige inspirasjonsbilder fra en av mine desiderte yndlingsfotografer; Petra Bindel.
Frem med fargene! Det er snart vår!Nyyyt fredagen!!

:)

onsdag 16. februar 2011

Behati Prinsloo

Den 21 år gamle Victiorias Secret modellen Behati Prinsloo, ser intet mindre enn fantastisk ut i bildeserien Fashion gone Rouge fra Vogue Tyrkia.

Jeg elsker....i grunn alt ved bildet under. Vel kanskje bortsett fra skoene og vesken fra Celine som alle verdene motebloggere sikler etter for tiden. Mulig jeg er treig men jeg kjenner ikke hjertebank enda. Kjolen og kåpen derimot.... Å så fint!


Gleder meg til sol og sommer jeg nå:)

Til tredemøllen!!

Foto: Mariano Vivianco

mandag 14. februar 2011

Hverdagskjærlighet

Noen ganger får jeg en rar følelse av at det er like før hjertet renner over. Dette fenomenet finner herlig nok sted relativt hyppig, og i aller størst grad når jeg iakttar samspillet og kjærligheten som lyser mellom de fantastiske mennene som falt inn i og beriket livet mitt for henholdsvis 13 ½ og 2 ½ år siden.

Det kan være som i går da jeg smilende iakttok hvordan de automatisk hentet seg hver sin vogn da vi kom til butikken, og hvordan de med største naturlighet tuslet side ved side med vognene sine. Eller da jeg la merke til hvordan M passet på at alle de "gode" matvarene som det er gøy å trille rundt på alltid havnet i Lille ws vogn, mens han puttet dorullene og Zaloen i sin egen.


Eller da de begge to jobbet ivrig med å måke vekk snøen fra inngangspartiet etter gårsdagens aketur. M med sin store blå skuffe som han har kjøpt fordi den tar unna mye snø. Og Lille w med den lille blå skuffen han har fått av pappan sin for at han skal få lov til å være med å "hjelpe" han også.


 Du vet, helt vanlig hverdagskjærlighet..

Som jeg elsker de!

(Mobilbilder - derav kvaliteten:)

søndag 13. februar 2011

Morsdag

I fjor på denne tiden gruet jeg meg veldig til morsdagen. Den aller første morsdagen etter at jeg mistet mamma. Det var ikke noe å  grue seg til. Morsdagen ble fin. Jeg kjøpte tulipaner til mamma slik jeg alltid har gjort og tenkte på hvor heldig jeg er som hadde henne i 31 gode år før hun plutselig var borte.

Etter at hun døde syntes jeg synd på meg selv fordi jeg ikke hadde noen mamma lenger. Nå vet jeg at jeg tok feil. For jeg har jo en mamma - hun fikk bare ikke sjansen til å leve lenger. Men hun har lært meg alt om å faktisk gjøre det. Og det er det jeg skal!

Tulipanene er til deg mamma. Jeg håper du ser de ♥


torsdag 10. februar 2011

Stuen

I dag er turen kommet til å vise litt stuebilder. Jeg liker i grunn stuen vår veldig godt. Aller best liker jeg nok at den har en fin balanse mellom mørkt og lyst og at stuen er både myk og stram på samme tid. Da vi kjøpte møblene for noen år siden valgte vi klassike møbler som både var myke og komfortable men som også måtte kunne overleve et hvert angrep fra den unge håpefulle. Du vet han som gjerne løper rundt med leverpostei på fingrene og en bil i hånden som han gjerne bruker som hammer...

I tillegg er jeg fortsatt skikkelig fornøyd med gulvet som vi slipte ned og hvitoljet i sommer (les, vi leide inn noen til å gjøre det for oss - vi er ikke så flinkiser). Inntrykket i stuen ble helt annerledes da den litt gulaktige parketten forsvant og det herlige hvitlaserte trefargen kom frem.


Jeg har en forkjærlighet for å bruke litt orientalske elementer i interiøret. Lykter, lysfat, puter og lignende. Foreløpig er det store fatet mitt vinterlig med litt kongler, men snart skal vinteren byttes ut med vårlige rosa blomsterlykter. Men alt til sin tid. Foreløpig har en ingen hast med å bytte ut det vakre vinterlandskapet ute eller de mørke innekveldene med telys i hver krik og krok.Den hvite pidestallen har fått seg et strøk med min nye yndlingsfarge, varm lin. Jeg kjøpte opprinnelig først en Hortensia og puttet oppi vinkjøleren, men følte at det var helt feil. Inntrykket i stuen ble plutselig så prangende og voksent liksom. Veldig rart for jeg elsker jo egentlig Hortensia. Isteden plantet jeg to bittesmå vårblomster oppi og dyttet en krans av eucalyptus litt ned i jorden. Det høres rart ut, men det ble fint. Litt som når du ser den første blåveisen om sommeren. Og prangende kan iallefall ingen si de er:)Kurven fra Home & Cottage samler til daglig det som virker som en million Brio togskinner. Når knert er i seng og jeg har gjester pleier jeg ganske enkelt å snu kurven og bruke den som et lite avlastningsbord isteden. Som regel legger jeg fine bøker på. Denne gangen ble det en god haug magasiner isteden:)Det var det. Nå er jeg snart gjennom alle rommene i huset. Hva i all verden skal jeg blogge om nå? :)

Ha en herlig torsdag!!