fredag 29. oktober 2010

Barnerom

God morgen, eller formiddag alt etter hvordan du ser det:) Her i huset har dagen vært godt i gang i lang tid allerede. Barnehagen har planleggingsdag i dag, og vi koser oss hjemme med litt jobbing og mye kos i det rare været. Det regner nemlig på den ene siden av huset akkurat nå mens det er sol på andre siden og helt tørr mark. Mystisk mystisk:)

Jeg har vist noen bilder fra barnerommet tidligere, men siden det stort sett skjer endringer der inne hele tiden, tenkte jeg å legge ut noen oppdateringer. Ikke verdens mest spennede oppdateringer kanskje, men de får duge på en god fredag:)
Stolen på bildet under bryter i grunn med alt annet interiør på rommet til Lille w, men jeg elsker den likevel. Den er malt av Lille ws fantastisk søte oldemor, og er derfor verdt mye mer enn alt det andre jeg løper rundt og kjøper inn.


Knottene kjøpte jeg på Kremmerhuset for en slikk og en ingenting. Jeg elsker knotter, og synes det er ganske så dekorativt å henge opp et par minijeans, eller som her; verdens minste Polarn O Pyret sekk. Ingen er søtere enn Lille w når han hver morgen går til barnehagen med sekken på ryggen, røde solbriller på nesen, og en oppslått Lynet Mcqueen paraply - uansett vær. Noen som nevnte sterke meninger?? Aner ikke hvem han har det fra:)


Det finnes vel snart ikke et barnerom uten en tallerkenhylle:) Denne hang tidligere i kjøkkenkroken til mamma og pappa, men har nå fått nytt liv som bokhylle. Kommodeløsningen er svært midlertidlig. Har bare ikke funnet helt ut hva slags løsning jeg skal gå for enda. Enn så lenge får denne løsningen duge litt til.


Alle bilder og hyller har omsider kommet opp på veggen (ting tar litt tid noen ganger :)


Og selvfølgelig. Ikke et barneromsinnlegg uten lyslenken som lyser opp sengen til lille w. Blir bare blir finerne og finere synes jeg:)


Fredag - igjen! Synes det akkurat var fredag jeg, men jeg klager ikke altså. En helg uten de store planene er absolutt ikke å forakte akkurat nå. Vi kan flytte inn i den nye boden som ferdigstilles i dag kanskje (hurra, et evighetsprosjekt nærmer seg slutten). Gå tur. Møte venner. Kose oss. Tror det bli bra. Fredager er i grunn alltid bra:)

Ha en herlig helg!

7 kommentarer:

 1. Hei. For et kjempe fint barnerom og en inspirerende blogg :-) Lurte på hvor du har kjøpt den lys lenken, den var bare utrolig nydelig :-)
  Hilsen Grethe

  SvarSlett
 2. Koselig rom han har..og den lysslyngen var kjempefin..hvor kjøpt om tørr spørre?
  Og stolen som oldemor har malt er jo bare gull...
  ha en lun helg
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 3. god helg til deg og dine:)

  PS: nydelig rom lillegutt har!

  Klem

  SvarSlett
 4. Så fint barnerom, digget detaljene.. Huff, har litt dårlig samvittighet for rommet til frøken L, det har ikke blitt ordnet noe særlig på siden i vinter. Takk for inspirasjon!

  Klem fra Anne Grete

  SvarSlett
 5. En sånn tallerkenhylle har jeg letet etter så lenge. Og tenkte at en sånn skulle jeg klare å fikse før deg men nei da. Du har alltid noe fint på lur. Kjempe fint rom. God helg!
  Hils lille W fra tante.

  SvarSlett
 6. Hei, hvr har du kjøpt lys lenken du ar på veggen?
  Håper på svar

  SvarSlett
 7. Get all the best alcoholic drinks on Duty Free Depot!

  All the highest quality brand name drinks for unbelievable discounted prices.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)