onsdag 13. oktober 2010

Skåbu

Da er vi er vel hjemme igjen etter en herlig kose/jobbehelg på hytta. Jammen er det lite som slår den norske fjellheimen en solrik og klar høstdag, Vi kunne selvfølgelig reist opp noen uker før slik at det fortsatt hadde vært noen blader igjen på trærne...


..men på den annen side er det ikke så dumt med en iskald og klar morgen med rim i gresset heller. En av de få fordelene jeg klarer å nyte ved å ha en liten en som står opp aalt for tidlig er morgener som denne:) Så vakkert!


Hytta har fått en skikkelig make-over det siste året. Det er rart å tenke på at vi for et lite år siden hadde en søt liten brun hytte med masse sjarm. Etter noen måneder med ivrig snekkerarbeid hadde vi fått en langt større brun hytte, og etter en liten impulshandling i malingsbutikken for noen uker siden stod vi der plutselig med både klær, armer og hytte i ny og staselig brunsvart drakt. Ble så fint:)


Like ved hytta renner herlige lille "Åa" forbi, og det er ikke ordentlig hyttetur før man har spikket seg sin egen båt som pent må finne seg i å bli sendt ut på en skummel test nedover elven.


Tror vi enda ikke har laget en båt som faktisk har bestått testen vår. Det er fast tradisjon at både seil og mast er slengt av i svingen før det har gått mindre enn 2 sekunder:)


Heldigvis ser ikke det ut til å plage verdenens søteste lille kaptein noe som helst:)

Jeg tok så mange bilder i helgen at jeg er pent nødt til å dele det litt opp. Dermed blir det utebilder i dag, og innebilder i morgen:)
Merkelig, jeg må dra hvert ord ut av tastaturet i dag. Jeg som vanligvis skriver en stil hver gang jeg skal skrive en ørliten kommentar har fått fullstendig skrivestopp. Mystisk! Hvis dette blir ren bildeblogg fremover vet dere iallefall hvorfor:)

Onsdag allerede. Hjelp. Og hurra!
Håper den blir solrik og fylt med smil både innvendig og utvendig:)

 

3 kommentarer:

 1. Så nydelige bilder!<3 Ser ut som dere koser dere ordentlig på hytten! Ha en fin uke videre, men JA, sant den går fort. Snart helg igjen jo! Klem H

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder av nydelig norsk natur :) Ser ut som dere har hatt det topp!
  Lenge siden jeg har vært innom deg nå, skal bli bedre etter bryllupet :)

  Klem

  SvarSlett
 3. for en nydelig plass! slike hytter er jo gullverdt:) jeg elsker å være på hytta vår også. nydelig nå på høsten.

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)