mandag 20. september 2010

Yes please

Akkurat nå skulle jeg veldig gjerne stått på nøyaktig denne stranden iført nøyaktig denne drømmen av en kjole. Skulle myst mot solen og følt meg som en sommerfugl.

Desverre husker jeg ikke en gang hvor jeg fant bildet (bloggsynd, beklager på det dypeste). Den herlige Trench Coaten på bildet under husker jeg derimot veldig godt hvor kommer fra. Jeg hadde nemlig slett ikke hatt noe som helst imot denne godbiten fra Burberry Prorsum resort 2011 heller. Desverre er ikke lommeboken min helt enig. Det ligger vel litt i luften at det venter en seriøs alvorsprat!


Ble så glad dere likte sommerfuglene mine (de er kjøpt i en hobbyforretning på Lørenskog storsenter Pernille:) Det er gøy med prosjekter, og jeg har alltid minst en tre fire stykker pågående samtidig. Viktigste prosjekt nå er oppussing av vaskerom. Mangler bare litt maling her og der så er jeg strålende fornøyd og ferdig! Rapport kommer senere:)

Nyt mandagen!

4 kommentarer:

 1. Åja, jeg ser meg selv helt klart og tydelig i den flagrende kjolen på en hvit strand. ♥
  Mmmmm, der skulle man ha vært...
  Jakken var også dødsfin.
  Alvorsprat med lommeboka ja. *fnis*
  Ha en fin mandag!
  Klem klem

  SvarSlett
 2. Nydelige plagg, begge to!
  Mye fristende og høstnytt i butikkene nå ja. Må helst holde meg vekke!;)
  Gratulerer så mye med 5års bryllupsdag!! Check Point Charlie ja... hvis det er den her i Stavanger, så har jeg også en god del minner derfra! Gode tider...!

  Ha en fin mandags kveld,
  Klem Julie

  SvarSlett
 3. Helskjønn kjole!! Og du, takk så mye for herlig kommentar i dag. Morsomt skrevet ;) Skjønner at du jobber med PR/markedsføring ;) Det gjør jeg og, altså med kommunikasjon. Jeg er jo faktisk en av dine lesere jeg og! Du har også en herlig blogg! Nå er det en som ikke har sovnet enda (!!) som roooooooper på meg - må løpe. Vi blogges! Hei så lenge.

  SvarSlett
 4. Hei!! Så fin blogg du har. Kom over den ved en tilfeldighet, og her kommer jeg til å titte innom ofte!! besøk gjerne meg på min om du har tid til overs. Klem fra Line ( linelykkelig.blogspot.com)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)