onsdag 1. september 2010

Habitat

Når jeg først har bestemt meg for at jeg virkelig vil ha noe, er det jammen ikke lett å gi slipp. Nå har jeg bestemt meg for at jeg virkelig vil ha en av disse vakre veggdekorasjonene fra 'Garland lights' serien til Habitat. Tror nemlig de ville blitt fantastiske over sengen til Lille w. Problem is: Jeg kan ikke finne noen som selger de i Norge, ei heller finner jeg de på ebay. Grrr! Kjenner trang til å hoppe opp og ned og oppføre meg som jeg er fire i ren frustrasjon:) Noen som vet hvor man kan få tak i disse? Vet jo at de selger Habitat på ROOM, men kan ikke huske å ha sett disse. Har sendt de mail og krysser fingrene:)
Hele serien med 'Garland lights' er forøvrig fullstendig fantastiske. Når jeg ser de vakre lampene som er designet av Tord Boontje, får jeg liksom følelsen av at Tingeling kan fly forbi i hvilket øyeblikk som helst. Og hvem vil ikke ha Tingeling flyvende innom i ny og ne? Jeg vil! Ja til både Tingeling og lampene under! Ønske meg, ønske meg:)I kveld venter vin med en av verdens beste, og førpremiere av Pernille Sørensens nye show "Flink Pike" på Latter. Alt ligger med andre ord til rette for en hyggelig kveld. Vel fortjent selvfølgelig etter dagens traumatiske lampejakt! Viktig å alltid ha en god grunn for å kose seg litt ekstra:)

Nyt onsdagen!

4 kommentarer:

 1. Så nydelige ting du har funnet! (Eller strengt tatt ikke funnet...) Håper du klarer å oppdrive noen som selger de! Jeg har nemlig lyst å herme!!! Hihi:)

  Koselig innlegg under! Herlig med slike helger!
  Og du skriver så godt! Alltid gøy å lese!
  Håper du får en fin kveld!

  Klem!:)

  SvarSlett
 2. Ja det der er ordentlig farytale aktig..jeg vet ikke hvor du får kjøpt...men mener Fjellrosa Under Stjernen viser samme lampe hjemme hos seg...
  Kjenner du den bloggen?Hvis du skroller nedover bloggen min på bloggene jeg følger så finner du henne der:)verdt et forsøk...
  Så du skal på Latter og kose deg i kveld..høres ikke vondt ut:)
  kos deg masse
  eddaKlemmer
  nå ser jeg at det har du jo:)

  SvarSlett
 3. hei!
  Vi på R.O.O.M. har akuratt fått inn disse to første lampene du har bildet av(pakket de ut for ti min siden), de heter hanami! den tredje lampen du viser har vi hatt i alle år, og har den inne i sølv nå, gull kommer inn utover høsten!

  send meg gjerne en mail på line@room.no, så kan jeg holde av til deg :)

  SvarSlett
 4. I love den første lampen du viser:) Ser ut til at du har fått hjelp av Line her, så kjekt!

  Regner med dere storkoser dere på show:)

  *Klem*

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)