fredag 10. september 2010

Etternøler

Tenkte jeg skulle være litt smådristig, og bytte ut min tradisjonelle morgentrening med nye og spennende Zumba i dag tidlig. Følte jeg fortjente det etter en laaaang dag med møter og reising til og fra Stockholm i går, og stilte derfor duggfrisk opp på SATS i dag tidlig med en ørliten redsel for at det kun kom til å være meg som stilte opp til rumpeshaking en tidlig fredag morgen. Kunne blitt i overkant intimt å kun shake rundt sammen med en instruktør mener jeg!

Jeg dro derfor medlemskortet, smilte vinnende (dette er min blogg, og jeg kan lure meg selv til å tro at jeg har et vinnende smil hvis jeg vil), og sa litt småtøft at jeg tenkte å prøve meg på Zumba denne morgenen. Mannen bak disken svarte med å smile medfølende og ba meg stille meg i kø. Timen var fullbooket for lenge siden, og det stod ikke mindre enn 35 på venteliste...! Synes kanskje nummer 35 som stilte seg opp på den listen var litt i overkant optimistisk anlagt!

Tam tam, da er det iallefall ingen tvil lenger. Jeg er slett ingen 'first mover' slik jeg håpet, men en god gammeldags etternøler. Har derfor pent måttet finne meg i å bestille neste ledige zumbatime 2 uker frem i tid, og grugleder meg til å shake løs sammen med gjengen som har skjønt ting lenge før meg.

Som plaster på såret har jeg pyntet meg i dag. Av alle høstvisningene falt jeg aller mest for LVs hyllest til kvinnekroppen, og alle de fantastiske 50-talls kjolene de viste. Jeg elsker den gule kjolen Natalia Vodianova har på seg på bildet under, og kopierte den så godt jeg kunne med en hvit Zarakjole med legglangt volumiøst skjørt, en kort, gjenkneppet St Tropez cardigan over, og favoritt pumpsene. Tror det ikke er en overhengende fare for at noen vill ta feil av meg og Natalia etter anstrengelsene mine, men det ble ganske fint. Viktig å føle seg litt fin på en fredag:)


Nyt fredagen:)

5 kommentarer:

 1. Hi, hi jeg sitter igjen med et stort smil om munnen etter å ha lest innlegget ditt. Du er så flink til å sette ord på situasjoner som du opplever. Har ikke turt å begi meg ut på Zumbatrenden enda, så jeg er nok det man kan kalle en etternøler jeg også. Ha en nydelig helg skjønne du! Kan tenke meg at du så like vakker ut som jentene på bildet i dag;-)

  SvarSlett
 2. He he he jeg må le av deg..du er jaggu litt slagferdig du og:)
  Er sikker på at du var riktig fin i dag...
  ha en flott helg
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 3. Jeg smiler også av innlegget ditt, flink du er med ord:-)

  Ha en fin dag videre.

  SvarSlett
 4. Det var da voldsomt så poppis det var da. Her er det også stort sett ganske fullt på Zumba timene, men ikke sååå galt heldigvis.
  Det er veldig moro så gled deg til neste gang. :)
  Fin fredag søte deg!

  SvarSlett
 5. ZUMBA er kjempemorsomt, var for første gang på onsdag! Men når jeg skulle booke neste time, så ble jeg jaggu nr 34 på ventelisten.. Men jeg får bare møte opp, det var faktisk folk som var på venteliste som fikk time.... Nå lurer jeg litt på om vi bor i samme område jeg.. hehe

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)