torsdag 30. september 2010

Funn

Ai ai, skulle gjerne betalt for noen ekstra timer i døgnet for tiden! Det går fullstendig i ett for tiden, noe bloggen desverre blir lidende av. Jeg har ikke en gang tid til å male på kveldene! Et svært skummelt tegn!

Noe jeg derimot har tatt meg tid til er å gå på jakt på loftet. Det er jo tross alt jaktsesong, og siden jeg mangler både jegerprøve og en sterk trang til å knerte småfugl, og siden jeg heller ikke er noen stor loppemarked-entusiast (sier for sikkerhetskyld farvel, i tilfelle jeg blir kastet ut av blogspot) så går jeg på jakt på loftet isteden!

Mye har blitt gjort med huset mamma og pappa bodde i før oss. Loftet derimot står så og si uberørt og lagrer fortsatt de underligste ting. Mamma fikk nemlig lett et emosjonelt forhold til ting som en gang hadde vært kjære for andre i familien, og hun sparte derfor samvittighetsfullt på alt fra bøker og klær til møbler, etter både meg, sine egne foreldre og besteforeldre (jeg har bla brudekjolene til 4 generasjoner liggende der oppe:). På gårsdagens jakt fant jeg både en tallerkenhylle, en gammel pidestall og den lille herligheten på bildet under; Mormors aller første dukkevogn. Den trillet rett inn på gjesterommet og passer nå på interiørbladene mine.

Mye finere fangst enn en død rype synes nå jeg:)


I kveld skal jeg i mitt livs første foreldremøte. Føler meg veldig voksen:)

Nyt dagen

4 kommentarer:

 1. WOW, så nydelig!! Heldig med den:) For en skatt!

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Enig med deg i at jakt er best på gamle loft-skulle gjerne hatt et slikt;o)
  Gode gode Mamma'n din som sparte på andres skatter....<3

  SvarSlett
 3. Åh, den vognen husker jeg! Men hvor er Anne-dukken hennes? Den har hun jo helt sikkert ikke kastet! Jeg husker Anne-dukken i vognen! Et glimt fra barndommen vår! :) Lcc

  SvarSlett
 4. Nydeleg! Så heldig du er som har eit slikt loft! Eg har heller ikkje tolmod til loppisar. Og så blir eg så eitrande sint når andre får tak i ting før meg. Verste som finns; å møte folk på vei ut, med ting eg gjerne skulle hatt... (for eg står aldri tidleg nok opp til å få med meg det beste...)

  Ha ei nydeleg helg!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)