mandag 13. februar 2012

Maries rom

Neida neida, jeg har ikke blitt 2-barns mamma enda, men siden tålmodighet aldri har vært min sterkeste side burde det ikke overraske noen at barnerommet straks står ferdig eller at lillemor fikk navnet sitt alt for leeenge siden. Som jeg gleder meg til å møte lille Marie'n vår!

Jeg skryter forøvrig litt når jeg sier at alt er ferdig for det er det jo ikke. Men i løpet av en liiiten uke - da skal alt endelig stå ferdigstilt. Hurra!!
Jeg skryter i grunn også litt når jeg får det til å høres ut som om det er vi som jobber så hardt med rommet, for det er det jo slett ikke. Men tro meg; det er vel så ille å stå og vente på at noen andre skal gjøre jobben. Da betongskjærerne skar ut det nye vinduet midt i gavlveggen på huset vårt i øredøvende bråk, var det første de så i den nye åpningen mitt ivrige ansikt som stakk ut, og i dag har både en og to snekkere blitt forstyrret i arbeidet sitt med tusenogen spørsmål og lett utålmodig tripping. Tror jeg overhørte noe om at de var glad jeg kun skulle ha hjemmekontor en dag denne uken, men må ha hørt feil!

Uansett; det å lage barnerom er gøy! Og planleggingen og valgene like så. Foreløpig har vi valgt hvitoljet eikeparkett på gulvet, eggehvite lister, karmer og dører, fargen Visjon på tre vegger og en fondvegg i fargen Støvrosa. Synes den er så fin:


Dessuten er jo det aller morsomste å lete etter inspirasjon og planlegge de små detaljene. Bildet under inspirerer meg voldsomt, og jeg kjenner vi må ha masse grønne detaljer på rommet. Mosegrønt, støvrosa og hvitt. Tror det blir finfint:)


Ellers er jeg selvfølgelig i full gang med shoppingen til rommet. Jeg tror nesten barnerom er skapt for å redde slike som meg, for det å shoppe til seg selv er nemlig slett ikke særlig forlystende for tiden. Vi snakker badeball med hode, armer og ben uansett kvalitet, pris, farge eller velvilje, og dette kommer altså det nye barnerommet til gode. Dette forklarer (og forsvarer) derfor lett hvorfor lekene som skal inn i den nye innebygde hyllen snekkeren lovet meg i dag (jeg så denne fine hyllen inne hos House of Philia i dag og ble så inspirert) allerede står og tripper utålmodig på å finne sin plass. Eller at lampe til taket allerede er kjøpt inn og at en kaninlampe topper ukens handleliste (må bare finne en stubbe som nattbord først). M synes jeg er vel optimistisk anlagt som tror jeg skal finne en stubbe nå, men hvis ikke jeg er optimistisk, hvem skal være det da??
Siste ting som ligger klart er det fine heklede teppet fra Sebra som jeg har lett så lenge etter, men som hadde gått ut av produksjon. Men den som leter den finner, og etter å ha spurt så pent jeg kunne ble teppet sendt fra Bryne og hentet av en (over)ivrig en på nærmeste lokale postkontor.

 

Noen som sa at redebygging er en vanlig diagnose mot slutten av svangerskapet? Phft - det tror jeg er en myte!

3 kommentarer:

 1. :) så koselig!!
  redebygging er bra
  og planlegging er stor del av kose, helt enig! :)

  skjønne bilder du har latt deg inspirere av.
  mine to deler rom ennå, så jeg er skikkelig på vent i forhold til å innrede ett jenterom og ett gutterom. men blir vel en dag det også! :)

  kos deg med forberedelsene!
  klem fra
  Åpent^hus

  SvarSlett
 2. Så gøy det må være:D Kan tenke meg at dette blir kjempeflott! Gøy å se at du koser deg så med det. Gleder meg en gang til jeg også skal;) hehe

  Blir gøy å se rommet:D

  Ha en fiiin dag:D

  SvarSlett
 3. Det ser ut til å bli et nydelig jenterom!

  Fin blogg du har!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)