fredag 17. februar 2012

Farger og stilforvirring

"Noen liker mora mens andre liker dattera" pleier man ofte å høre når noen skal definere at smaken er forskjellig, og hadde valget vært så enkelt også innen interiør så skulle jeg slett ikke klaget. Men hva gjør man når man liker litt av alt og i tillegg bytter på å ha vingling og akutt beslutningsvegring som mest fremtredende lidelse?

I det ene øyeblikket er jeg sikker på at jeg er bohem. Da kapper jeg av bena på bordet mitt, setter meg på en pute og drømmer om farger, tepper og endeløse orientalske detaljer. Men så er et jo så fint med litt glam også, så jeg får lyst på detaljer i gull, store paljettputer og glitrende tapeter. Men så står jeg der da, med mine nyinnkjøpte paljettputer, og innser at de kanskje ser litt malpassert ut ved siden av skinnfellene og putene jeg allerede har som er sorte og hvite og pyntet med striper og dyremotiv. For i går likte jeg jo aller best industristilen mener jeg. Det ska'kke være lett altså!

Eneste løsning jeg aner konturen av er å begynne et skummelt dobbeltliv med enda skumlere hensikter. I mitt ene liv skal jeg bo her, i dette fantastiske huset de viste i Sköna Hem for litt siden (må bare finne ut hvem som bor her først og begynne kurtisen):

Og i mitt andre liv skal jeg bo her. Blant farger og pasteller... og designeren Vanessa Bruno, som bor i denne fantastiske Paris-leiligheten. Hm, ser ut til at dette stilskifte også involverer filskifte...
Jeg må kanskje revurdere dette litt. Gruble gruble.....nei, still tempting!Foto: Birgitta Wolfgang Drejer

Fin helg!!!8 kommentarer:

 1. Du må spørre flinkeste Daniella Witte da om hun er interessert i å selge huset sitt ; ) Det er så fint - jeg kunne flyttet rett inn, både der og hos Tine K : )

  Gleder meg veldig til å se Maries rom (nydelig navn!) - det høres ut til å bli kjempefint! ..skulle ønske jeg også innredet jenterom nå, men det må jeg pent vente med til vi ikke bor her mer.. Med kun to soverom i leiligheten blir det ikke eget rom til den lille på en stund enda.

  Finfin helg til deg Anita,
  og håper formen er fin!
  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 2. Jeg kjenner meg godt igjen for å si det sånn. Jatakk, litt av alt. Det høres fint ut, men i praksis blir det littegrann rotete...
  God helg!
  Klem

  SvarSlett
 3. He-he :) Jauda, kjenner til følelsen. Men eg fall veldig for dei øverste bilda eg då. Mannen hadde kjøpt skøna hem til med på Valentindagen, kunne vel ikkje fått noko bedre :)

  Ha ei strålandes helg!

  klem,
  e

  SvarSlett
 4. Ja, skjønner at vi i hvert fall er to med samme vinglete tendenser. En dag fyller jeg opp med farger i alle rom, for så å bli lei og ønsker meg inn i den hvite perioden, før jeg faktisk drar inn elementer fra naturen.

  Hva gjør du med alle tingene som du faktisk ikke kan ha framme? Jeg går tom for lagringsplass;)

  Falt mest for de nederste bildene.

  Fin helg til deg. Legger meg til som følger:)

  SvarSlett
 5. Forresten ; Var tenkt å lage eit innlegg i helga med bilda du viser, veit at mange andre har brukt dei i det siste, men er det ok at eg linkar til deg? :)

  E

  SvarSlett
 6. Jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver: Har så problemer med å holde meg til èn stil. Men så får trøsten være at hvis vi blander stiler blir det til en helt egen personlig vri:)

  SvarSlett
 7. Hei

  Kjenner meg så godt igjen i det du skriver, Er så mye fint der ute:):):)

  God helg

  SvarSlett
 8. Godt vi er flere:)
  Jeg føler meg som Ole brum, ja takk begge deler! Har funnet ut at jeg må finne min egen stil som er bygget opp av alle de stilene jeg liker.

  Ønsker deg en fin helg!

  Klem fra Margit

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)