mandag 16. august 2010

Sommer

Var det ikke det jeg sa? At sommeren så vidt hadde begynt altså:) Ai ai, noen ganger tenker jeg at det jammen lønner seg å være ukuelig optimist, men to helger på rad med fantastisk badevær er allikevel mer enn jeg hadde turt å håpe på.
Denne andre herlige helgen i rekken, fylte vi med hyggelig grilling på terrassen sammen med familie på fredag, vennekalas med reker, kongekrabbe og hvitvin på lørdag, og en herlig stranddag fra morgen til kveld på søndag. At jeg klarte å svømme rett inn i den eneste brennmaneten på mils omkrets overrasket ingen, ei heller ødela det stranddagen, men jeg tror jeg venter en stund før jeg blir så intim med en manet igjen. Det svir litt fortsatt:)


Nå starter oppussingen av trappen vår. Det er en grunn til at vi ventet med den helt til slutt. Hvordan noen kan legge linoleum over en pen tretrapp er for meg et mysterium større enn alle andre og langt mer kjente mysterier. Trappeskjending på høyt nivå som burde gitt tilsvarende passende straff (en gruusom en:)
Etter tre timer, masse kluter med kokende vann, ivrig spatelhåndtering og enda ivrigere rødvinshåndtering, ble M og jeg ferdig med ett trappetrinn hver. Bare 16 igjen. Dette blir moro...

Ha en herlig uke:)

2 kommentarer:

  1. beautiful image and very nice editing. I love the glitter of the lake!

    SvarSlett
  2. Sensommeren er nesten best synes jeg. På en måte litt bonussommer, og bonus liker vi jo! Hadde en deilig dag på stranda i går vi også. Heldigvis ingen brennmaneter som kom overraskende på oss... Høres ikke noe godt ut altså. :(
    Ha en fin mandag!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)