fredag 27. august 2010

Kliss

Aller først vil jeg si tusen takk for kommentarene jeg har fått i det siste fra kjente og ukjente. De gjør meg mye mer glad enn dere tror:) Når man sitter og skriver et innlegg føles det nemlig virkelig som om jeg kun skriver dette for meg selv, og det er rart å tenke på at andre faktisk er innom og leser skribleriene mine. Noen dager er mange hundre innom, og jeg tar meg noen ganger i å lure på om de synes det jeg skriver er superteit. At de rister på hodet, og lurer på hva slags skapning jeg er som nesten daglig tar meg tid til å lire av meg synsninger om interiør og andre hverdagsbetraktinger. Det er jo en litt rar ting å gjøre. Men så er jeg så glad i å skrive, og jeg koser meg sånn med å skrive hvert innlegg at jeg ikke vil stoppe. Enda iallefall:) Derfor blir jeg også så glad når noen en gang i blant legger igjen et hyggelig ord. Den personen syntes ikke teksten var teit og jeg blir glad, for da synes kanskje ikke alle andre det heller. Håper jeg:)


Men, nu til saken. Under sengen min skjuler det seg en helt enorm kasse som er fylt til randen med bilder, gamle minnebøker, skoledagbøker, og romantiske skriblerier om endeløse forelskelser i min spede ungdom. M jobbet sent i går, og da jeg først kom på kassens eksistens, var jeg ikke sen om å benytte muligheten til å ta et dypdykk ned i alle minnene.


Sjelden har jeg ledd og smilt, ristet på hodet og gjemt ansiktet i hendene så mye som jeg gjorde i løpet av noen spede kveldstimer i går. For det er altså ikke grenser for hvor romantisk jeg var i mine unge år, eller hvor mange store kjærligheter jeg opplevde i starten av tenårene. "Dette er ingen forelskelse, dette er ekte kjærlighet" var en setning det nærmest gikk inflasjon i. Stakkars liten, da blir det mange kjærlighetssorger også:)


En av syslene jeg og venninnene mine gikk inn for med stor iver, var å finne eller skrive über-romantiske dikt - gjerne på engelsk. 'I love you' hørtes liksom alltid litt finere ut enn 'jeg elsker deg' nemlig. Jeg leste dem alle sammen i går. Noen var så klisjefylte at jeg bare måtte le, noen var greie. Klissete var de alle sammen.


Jeg tenkte å skrive ned en av de, men jeg advarer, dette er klisjefylte saker. Trikset er å finne frem den romantiske 14-åringen i seg og la seg rive med :)


I love you because...
For all the times you stand by me
For all the truth you make me see
For all the joy you bring to sight
For all the wrong that you make right
For every dream you make come true
For all the love I find in you

You give me wings and make me fly
You touch my hand, I touch the sky
You stand by me, and I stand tall
I have your love - I have it all
You've taught me all there is to teach
You lift me up when I can't reach

You are my strength when I am week
You are my voice when I cant speak
You are my eyes when I cant see
You see the best there is in me
Through the lies you are the truth
My life was filled when I found you

Ah, romantisk ikke sant :)


I dag skal jeg på Gave og Interiør messen for første gang. Jeg tar med kamera og håper jeg kan finne litt inspirasjon som jeg kan legge ut her også. Gleder meg jeg:)

Dette blir forøvrig en bloggfri helg, da vi skal tilbringe helgen på hytta i Grebbestad. Været er meldt så som så, men hytteturer er alltid bra likevel. Visst hadde det vært deilig med en sommerhelg til, men en høsttur i fjæra med påfølgende inntulling i tepper, og film, rødvin og smågodt, er ikke å forakte det heller.

Ønsker deg som er innom en herlig helg!

Alle bilder: We heat it-  Blossom and Bloom

5 kommentarer:

 1. Så herlig...:)
  Du skriver kjempefint, og som jeg har sagt før, så smiler jeg alltid av dine ord:)
  Og jeg smiler litt ekstra av diktet ditt, kjenner meg veldig igjen!
  Det er nesten flaut, men jeg og min venninne var så fan av Take That, og skrev romantiske brev til hverande, signert Mark Owen og Robbie Williams, haha...! (de var nok ikke fullt så poetiske som dette, mer rett på sak...) Uff, blir nesten flau når jeg tenker på det!

  Kos deg på messe og hyttetur, her blir det kalas:)

  Klem Kjersti

  SvarSlett
 2. Søte deg!
  Det diktet tror jeg at jeg har i min dagbok også :)) Vi var da søte...
  Jeg er innom flere ganger i løpet av en dag - bare fordi det gjør meg utrolig glad. Du er en fantastisk blogger - tvil aldri på det! Jeg elsker alt du skriver :)
  Kos deg på messe og ha en fantastisk helg på hytta!
  Klem Silje

  SvarSlett
 3. Helt herlig søte du !!!
  Jeg liker så godt å lese det du skriver...er skikkelig kos og det er alltid et lite smil på lur når jeg er her inne hos deg :)
  Først vil jeg si hvor utrolig nydelig den nye headeren din er!! I like :)
  Så over til romantikken. Kjenner meg sånn igjen i det du forteller. Jeg var til de grader romantisk som tenåring og Romantikk bladet var en stor favoritt, hihi. Men nå i dag har jeg heldigvis et litt mere avslappet forhold til mine romantiske sider.
  Skulle gjerne vært på gave og interiør messe også, men blir litt for langt unna å dra. Kanskje en annen gang.
  I allefall kos deg så masse både på messe og hyttetur!! Her skal jeg styre videre med møbeloppussing og på Gjenbruksdag i morgen :)
  Klem fra Marie :)

  SvarSlett
 4. Hei, søte du!
  For et herlig innlegg!
  Du skriver så bra! Alltid koselig når du legger ut noe nytt:)
  Tror aldri jeg har vært noen stor romantiker...:) Som fjortis syntes jeg absolutt alle gutter var teite:) hihi:) (Trodde nok jeg var dødsmoden selv! Liksom...:))

  Må innrømme at bildet på kjøkkenet bare er en print jeg gjorde fra ei nettside.. . Huff - strengt tatt er vel det ulovlig.
  Men jeg venter på at hun starter nettbutikk! Da skal jeg bytte det ut med et skikkelig!:)

  Håper du får en herlig helg!
  Klem!

  SvarSlett
 5. Hej, your pictures are amazing...and I was just laughing when I read your latest comment on my blog!!!Your blog ist BEAUTIFUL!!!many many hughs Anja

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)