torsdag 19. august 2010

Baderom

Vet ikke helt hvorfor, men jeg satt litt med en følelse av at jeg drev med interiørpornografi når jeg nå nettopp lastet opp bilder av mitt eget bad inn i dette innlegget. Blir det for intimt kanskje? Eller bare rett og slett ordentlig uinteressant?


Etter litt virring hit og dit har jeg inngått et kompromiss med meg selv. Interiør-detaljbilder er ok. Dette er jo tross alt en interiørblogg (den bare sklir fullstendig ut annenhver dag fordi jeg liker så mye annet også). Panoramabilder er altså strrrengt forbudt ifølge dealen:)


Verdens deiligste såpe. Er ikke alltid så mye som skal til for å få litt luksusfeeling på badet.


Badekaret mangler kanskje løveføtter, men tar igjen på at det er stoort og dypt og fryktelig deilig å legge seg oppi.


Herlig å kunne sitte to stykker oppi med vann helt opp til halsen uten at det er akutt fare for oversvømmelse.


Noe av det som forøvrig er så flott med blogging er at man bare trenger å vise frem akkurat det man vil mens man kan skjule skavankene. At taket på badet består av umalt furu ser man jo ikke på bildene, og hadde vel også forblitt en godt bevart hemmelighet hadde ikke jeg fått denne enorme deletrangen:) Det skal selvfølgelig males snart, må bare bli ferdig med den #%(#¤% trappen først (hvor er dødningshode-tasten når man trenger den?).

Ha en fin dag:)

3 kommentarer:

 1. Deilig bad du har...alle kan ikke ha løveføtter:)
  kos deg og nyt dagen...
  edddaKlemmer

  SvarSlett
 2. Haha:P morsomt! Kjempeflott bad du har og badekaret så herlig ut!!!:D

  Ha en nydelig torsdag!

  SvarSlett
 3. Haha, morsom blogg! Takk for bloggen, du fikk meg nettopp i bedre humør! Badekaret ditt var kjempe fint - hvit og enkelt design på badekar er noe jeg elsker! Badekar DEEP SQ 1800 - dette stårpå mitt bad. Jeg elsker hvite badekar, gjør ikke du det samme?
  Bloggen din er inspirerende og interessant, takk for blogg
  Stor klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)