mandag 25. januar 2010

Krakk

Beklager dårlig oppdatering på bloggen min for tiden. Jeg er busy bee på jobb (som alltid i januar), busy bee hjemme (leilighet som skal gjøres klar for salg), og busy bee sosialt (bursdager og hytteturer og masse gøy). I dag blir det derfor bare et lite mini-innlegg om en krakk, som er velkjent blant de fleste bloggere, men som jeg liker så godt at den får får være stjernen i et innlegg likevel:) 
I sommer lette jeg som en gal etter et lite blomsterbord eller blomstertrapp som kunne pynte opp balkongen min litt. Til slutt kapitulerte jeg og kjøpte en liten IKEA-krakk til en slikk og ingenting isteden. Billig, flatpakket, trehvit, .. og med masse potensiale. 2 penselstrøk med hvitmaling senere, litt kjærlighet, en lykt og litt blomster og voila; balkongen hadde endelig fått sin lille blomsterkrakk. Ikke superoriginalt, men fint nok i massevis for min lille balkong:)

Som jeg gleder meg til å flytte den lille krakken ut igjen og fylle den opp med blomster og lykter. Snart snart...:) 

Ha en fiin dag!

2 kommentarer:

 1. Vet du, de krakkene der er helt geniale! Har to stykker selv, og venter to til om ikke så lenge. De kan jo brukes til alt! :)

  Når jentene var mindre ble krakkene brukt som tegnebord, lørdagsgodt-bord, spise-kveldmat-til-barnetv-bord og masse annet! De satt på det nederste trinnet og brukte det øverste til bord :)

  Det var veldig dekorativt å bruke den til blomsterkrakk ute! Blir kanskje en herming på meg ;)

  Ha en fin mandag!

  SvarSlett
 2. Kjempefin idè! Og vakkert resultat!
  (oi, no lengtar eg verkeleg etter sommar!)

  Ha ein fin kveld!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)