tirsdag 26. januar 2010

Bloomingville-crush

Er det mulig å forelske seg i en interiør-kolleksjon? ... Selvfølgelig er det ikke det, ville min kjære sagt. Stakkars mann - så mye han ikke vet:)

Jeg elsker absolutt alt ved den nye kolleksjonen til danske Bloomingville. Tekstilene. De rustikke møblene som ser ut som om de er laget av drivved. De sarte grå, rosa og turkise tonene. Tavlene. kurvene. Hekleteppet. Lampene. Stigene...I could go on and on..:)

Jeg må prøve å lure inn noen av disse elementene i vårt nye hjem...det være seg hvis vi finner et nytt hjem. Leiligheten vår er snart klar for salg, men vi tør ikke selge før vi finner et nytt lite krypinn, og DET er ingen lett jobb skal vite! Men jeg gir ikke opp:)

Jeg prøver forøvrig ut nye middagsretter hver eneste dag for tiden, og føler meg utrolig nyskapende og dristig! At alle rettene er stjålet fra denne fantastiske matbloggen, velger jeg naturligvis å ignorere, og fortsetter heller å nyte flinkis-følelsen:) Mye god mat, og verdt en titt hvis man mangler inspirasjon til hverdagsmat!

Ønsker deg en fiin tirsdag!

3 kommentarer:

 1. Utrolig vakre bilder! Fargene var fantastisk! Må inn å se mer på denne kolleksjonen ja:)

  Så flink du er som prøver nye middagsretter!
  Her står det også noe nytt på menyen i dag! Så gjenstår det å se om det blir en suksess:)

  SvarSlett
 2. Jeg skjønner deg!!!!:) Jeg synes også Bloomingville er helt fantastisk! Jeg kunne faktisk tenkt meg det aller meste av denne kolleksjonen! Ha fine, travle dager:) Klem H

  SvarSlett
 3. Enig med deg. Bloomingville har veldig, veldig mye fint og det er mye jeg kunne tenke meg herfra.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)