tirsdag 3. desember 2013

Prosjekt peis

Vi planlegger mye for tiden. Alle som kjenner meg vet jo at jeg elsker å planlegge (!). Og jammen tror jeg ikke det har smittet litt over på M også for nå har han begynt han og, sånn litt i det små. En liten plan her og en liten plan der. Kan komme prosjekt og reiser og mye gøy ut av det altså. Litt av det vi håper å få ut av vår planlegging er bl a. nytt kjøkken, ny baderomsinnredning og mange reiser fremover. Og kanskje en el bil. Disse planene overskygges dog av en enda morsommere plan. Peis!


Vi fikk plutselig så innmari lyst på det. Peis altså. Først tenkte vi litt på en lignende den over; en supefin innmurt peisinnsats fra Rais. Men siden peisen skal stå på samme vegg som tv'n tror jeg kanskje det vil se litt rart ut. Som om man har to tv'er ved siden av hverandre på en måte. Derfor tenker vi litt på å fjerne panel (hurra), gi hele veggen en murfinish, og sette peisen inn i hjørnet på veggen under isteden ...


..slik at resultatet vil se noenlunde slik ut. Synes denne peisen fra Brunner er så fin.


Og så liker jeg at vi vil se peisen både fra spisestuen og sofakroken i tillegg til at den vil være det første man ser når man kommer opp trappen. Fint med hvit vegg som under også forresten.


Så da er det bare å begynne å telle kroner. Brunner peiser er jo ikke gratis. Men det finnes jo rimeligere alternativer også. Som peisinnsatsen under fra Nordpeis. Kan jo bli fin den også hvis den mures inn i veggen.


Note to self: Må huske å kjøpe en skinnfell. Og rødvin. Også sånne litt lange ullstrømper som jeg kan ha på sammen med en løs skjorte som det ser ut som jeg har slengt helt tilfeldig på. Jøje meg, dette kan ikke bli annet en suksess :D

4 kommentarer:

 1. Finnes så mange herlige peiser:)
  Vi har og begynt og leke litt med tanken på og bytte ut vår gamle:)
  Likte godt alternativ nr 2 - med murvegg og peis på hjørnet ♥

  SvarSlett
 2. Fiiint!! Gleder meg til å se resultatet :-)! K

  SvarSlett
 3. Hei,
  Snublet over bloggen din og ble helt forelsket i hyllene/ kassene på hjul. Har du laget denne selv eller?
  Gleder meg til å bla gjennom arkivet ditt!

  Mvh Karina

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Karina, Se her du, her hadde det lurt seg inn en kommentar jeg ikke har sett før nå:) Kassene på hjul er ganske enkelt eplekasser som jeg kjøpte for 25 kr stk fra en eplegård i Lier. Spikret de lett sammen og satt på noen hjul fra Claes Ohlson og vips finfine hyller:)

   Klem A

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)