søndag 22. desember 2013

21. desember

En lang, fin og intens høst er tilbakelagt. Mye jobb og nye hindre man har turt å hoppe over. Mange fotballtreninger og svømmetimer. Henting og levering i barnehagen. Titusenvis av brødskiver som har måttet bli smurt (minst). Noen reiser. Mange vennemiddager. Gode klemmer. Mye latter. Overraskende mye dansing. For lite søvn fordi man har tenkt jobb om natten. Fine morgener fordi de har startet med to små myke som har bablet glade i sengen vår med utømmelig energi og små lyse sinn. Fulle dager. Mange smil. Litt savn. Gode helger. Fine skogs-og fjellturer. Mål som er nådd. Stolthet. Og kjærlighet. Masse kjærlighet.


Nå er høsten over, julen står for døren, og det føles fantastisk å trykke inn pauseknappen, tømme hodet, og sette av all tid de neste ukene til å bare kose seg, slappe av, og nyte denne fine tiden sammen med den fineste gjengen jeg vet om. Lite visste jeg om kjærlighet før M og jeg klarte å lage to medlemmer til, en liten mini M og en liten mini me, og gikk fra par til team. Nå er det oss de neste ukene. Og masse mat. Og gaver. Og julehilsener. Og klemmer. Og hilsener til og fra alle man er glade i med ønsker om et nytt fint år og tanker om året som har gått. For det har jammen vært fint det og. 


Og mini me, lille krølltoppen og spilloppmakeren min. Hun vokser fortere enn lynet. Og jeg vil bare stoppe tiden og holde henne tett inntil. Så jeg gjør det så ofte jeg kan. Løfter henne, og danser med henne rundt på kjøkkenet. Det har jeg gjort fra hun ble født, og jeg tror hun liker det. Mens Lille w alltid har vært en pappagutt, noe som har vært fint og ganske rørende, har Marie blitt en liten mammajente. Og det gjør meg litt rar innvendig. Det er noe med måten hun ser på meg og alltid prøver å gjøre akkurat det samme som meg. Hun legger hodet litt på skakke hvis jeg gjør det. Setter seg på samme måte. Steller seg inntil. Låner skoene mine og bærer vesken hun har tyvlånt akkurat som meg, og lar meg innse at jeg nok ser litt jålete ut når jeg spankulerer av gårde med vesken hengende over armen slik jeg pleier. Hun gjør i ihvertfall det. Og jeg elsker det! Jeg elsker hvert minutt.Og jeg er litt redd for at det skal forsvinne. Det gjør det sikkert ikke. Men jeg vil leve som om det skulle det. Og jeg vil nyte hvert minutt av denne tiden. Fordi den fortjener det.


Nuff said. Noen er kraftig angrepet av plutselig juleglede. Det er vel vanskelig å kamuflere.
Nå er det ferie i 2 uker. Og jeg gleder meg! Håper du som titter innom (hvis noen fortsatt gjør det etter at jeg nærmest sluttet å blogge) har to fantastiske uker ventende foran dere også.

God jul:)

8 kommentarer:

 1. Nydelige bilder, og herlig tekst:)
  God stemning i heimen, det er så deilig...

  Ønsker deg og dine en fantastisk FLOTT jul ♥
  Nå tar jeg et par dagers bloggpause:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Alltid like fine og hyggelige kommentarer fra deg:)

   Håper du har hatt en herlig jul!

   Klem A

   Slett
 2. Håpe du og dine får ei fantastisk jul! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Astrid. Synes den var fantastisk jeg. Selv om den var litt våt:) Men snøen skal komme til uken sier de som kan sånt:D

   Håper du også har hatt en flott feiring!

   Slett
 3. Herlig julestemning hos deg!
  Ønsker deg og dine en vakker julehøytid!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk kjære deg. Jeg håper du og familien din også hadde en flott julehøytid og at 2014 blir et godt år.

   Slett
 4. jeg nyter å komme inn på bloggen din, både nydelige bilder og en fantastisk herlig måte å skrive på. håper du har hatt en fin julefeiring sammen med dine kjære. klem Helen

  SvarSlett
  Svar
  1. Har alltid like snille kommentarer du Helen. Tusen takk! Julen har vært kjempefin, og nå er det deilig at den er over. Mett:) Håper deres julefeiring også var flott!

   Klem A

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)