tirsdag 9. november 2010

Tirsdag

Tusen takk for hyggelige ord i går! Før jeg begynte å blogge hadde jeg aldri trodd at man kunne bli så glad for noen kommentarer på et ymse blogginnlegg. Hadde nok syntes det var litt patetisk kanskje. Men så er det jo gjerne slik at fordømmende tanker gjerne er et resultat av uvitenhet. For man blir glad. Plutselig har man en dialog istedenfor en monolog, og det er jo derfor de fleste blogger. Tror jeg da. Noen ganger lurer jeg litt på hvorfor jeg blogger selv..


..for man blir jo litt rar. Jeg følte for eksempel ikke at jeg la igjen det beste førsteinntrykket da en nabo passerte meg isted mens jeg løp ivrig rundt med kameraet mitt på terrassen. "Hva tar du bilder av da?". "Nei, øh, eh benken min som jeg har lagt en sånn skinnfell på.." *Pinlig stillhet* "Jahaaa..." Det tar altså ikke mer enn et par sekunder å gi nye naboer et litt rart bilde av seg selv. Så vet vi det!

Jeg kjøpte forøvrig lyslenken fra Granit for leenge siden, men den har blitt litt bortprioritert blant alle prosjektene mine. Nå som den er oppe er jeg nok nødt til å konkludere med at det ikke var verdens beste kjøp. For det første går pærene hvis man ser på de (trenger ikke være morsk en gang, holder med et lite gløtt). For det andre tar lysene seg kun ut på dagtid eller i skumringen. Når det er mørkt ute blir nemlig lyset for intenst og hardt. Så vet jeg det også..


Dagens andre misslykkede prosjekt er det døde treet bak spisebordet som jeg kom tuslende ut av skogen med for noen timer siden. Tenkte det ville se fantastisk ut å ta naturen inn på denne måten, og ilte ned på Claes Ohlson og kjøpte en lyslenke til vidunderet mitt.


La meg konkludere: Resultatet forsvarte ikke på noen som helst måte den heller knotete jobben det var å ile inn i skogen mellom jobb og barnehagehenting, lete etter døde trær, line opp de man fant og avholde en lynrask beauty contest, for så å bære treet hjem før barnehagen ventet.

Note to self: Neste gang man skal i gang med et så dumt prosjekt burde man kanskje bruke litt mer tid på beauty contesten slik at man faktisk får med seg noe som ligner på et tre hjem. Den deformerte stakkaren jeg tok med hjem har allerede forlatt bygningen, men jeg gir ikke opp. Et eller annet sted ligger det et lite tre og tror livet er over, men det aner ikke hva som venter. Jeg snakker lys, glitrende kuler, varme og kjærlighet. Hold ut lille tre - jeg kommer!!  


Jeg pleier forøvrig ikke å vise bilder av meg selv, og har ærlig talt ikke noen særlig god forklaring på hvorfor jeg plutselig slang med dette bildet som ble tatt for et par timer siden. Kanskje fordi jeg blogger om det som gjør meg glad, og fordi kveldslesingen for Lille w gjør meg nettopp det. Jeg tror nok lesingen er på topplisten til Lille w også, for det er ikke grenser for hvor lang tid han bruker på å velge ut bøker og danderer putene og bamsene sine etter alle kunstens regler. Mor er nok derimot slett ikke verdens beste forteller, for på tross av den ivrige planleggingen sover han som regel som en stein før jeg er halvveis mot den lykkelige slutten. Lille gode trøtte knerten min:)


Langt innlegg om lite. Som vanlig:)

Sov godt!

6 kommentarer:

 1. Veldig koselig innlegg- med flotte bilder! Det treet som tilslutt får komme hjem til deg, og blir pyntet med lys, går en fin høst/vinter i møte.

  Det er noe fantastisk magisk ved barn som sover tungt og søtt! :-) Ha en fin kveld

  SvarSlett
 2. Jeg ler meg skakk! SÅ herlig & smilende innlegg, søte du! Jeg kjenner meg så utrolig igjen... Har også flydd rundt i huset & rundt huset med kameraet, ligget på gulvet i vinduet mot naboen for å ta bilde av noe på utsiden av vinduet.... Og blitt ferska av naboen... Kjempeflaut, men litt morsomt også! Og ikke minst det med treet!! Jeg har prøvd med på eksakt det samme, bare med småtten. Problemet var bare at han ikke helt skjønte oppdraget og ble besatt på å dra med noe som lignet på brennenesle inn i stedet for et sjarmerende gammelt tre.. ;) Men jeg har så lyst på et sånt tre som jeg kan henge pakker til julekalenderen på! Det blir nok med tanken... ;) Ha en deilig dag! Klem

  SvarSlett
 3. Hei
  Vil bare si at jeg har kost meg med bloggen din nå, herlig og morsom blogg med flotte bilder :) Legger meg som følger, jeg.
  Ha en fin dag
  Kjersti

  SvarSlett
 4. Er innom her hver dag og blir like glad hver gang det er et nytt innlegg! Du skriver alltid så lett og flott. Klem LiseLotte

  SvarSlett
 5. hahaha, jeg ler høyt her jeg sitter:) Kjenner det hele igjen ganske så godt. man har en ide i hode, og tenker at den kommer til å bli bra, men i praksis faller det hele litt sammen:))) hohoho.. ja ja, godt at man aldri gir opp å prøve iallefall!

  Ønsker deg en strålende kveld.
  Klem fra denne mora

  SvarSlett
 6. Hei vakre du! Har en søster som er samme tonene som deg i huden, ser at du bruker ID - måtte bare spørre om du bruker dette enda? Jeg er stor fan av det selv - bruker den nye nå, MATTE (uten alle tilsetningene). Trenger å kjøpe til min søster som en liten overraskelse og da kan jeg ikke snakke så mye til henne om det.. :-) Jeg og søsteren min er forskjellige som sjakkruter når det gjelder farge, derfor passet det så fint med et bilde av deg :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)