lørdag 13. november 2010

Juleverksted

Da var årets juleverksted med jentene gjennomført i år også. Litt tidlig vil kanskje noen si, men neida neida, svarer jeg da. I år er vi nesten litt sent ute. Når en av oss må fly for å være med på verkstedet tar vi det nemlig når det passer sammen med andre reiseplaner, og dermed blir våre juleverksted avholdt på litt ymse tidspunkt. I fjor lo for eksempel kollegaene mine godt av meg når jeg dukket opp med lim på fingrene og gløggbart tidlig i oktober. De kan le så mye de bare vil. Kos var det:)

I år ble årets verksted avholdt hos meg, og jeg tror alle koste seg. Stikkord: Fakler, tonnevis med lys, julemusikk, god mat, masse vin, masse skravling og litt pynting. Er helt vanlig jentejuleverksted med andre ord:)


Når man er ansvarlig for å finne på gode ideer og kjøpe inn tingene til verkstedet, blir man litt ekstra glad når man finner så gode ideer som herlige Hviit og Konfettiform presenterte i sin Hviit Jul online magazine. Nydelige hjerter som blir fine uansett hvor mange tommeltotter man har og som man kan gjøre så personlige man ønsker. Tusen takk for tipset!Det er ikke ordentlig verksted uten pepperkaker, og vi endte til slutt opp med en liten skog. I tillegg bakte vi en million bittesmå sommerfuglpepperkaker, men de er allerede spist opp. Kvalm:)


Jeg lagde forøvrig Trines indiske kyllingsuppe med nanbrød til jentene. Ble utrolig god. Oppskriften finnes her.

Etter en hyggelig familiemorgen venter shopping og cafebesøk på Frogner og Majorstuen med søte Silia. En god lørdag!

Håper du som er innom har en glad lørdag du og:)

6 kommentarer:

 1. Hørtes hyggelig ut med julevektsted. Og så fine ting dere lagde. Ønsker deg en fin helg videre.

  SvarSlett
 2. Så fine hjerter og pepperkaketrær. Og så flott at dere holder fast ved denne hyggelige tradisjonen. Jeg synes jeg ser dere klippe og lime. Når det gjelder jul og adventstid blir vi alle som barn igjen,herlig. Klem fra tante

  SvarSlett
 3. Hei, så gøy at dere fikk gjennomført juleverksted med hjerter og det hele! :) Veldig glad for å se bilder. Og det er som du sier, uavhengig av antall tommeltotter er det en aktivitet for alle! -og fint pepperkaketre. Der fikk jeg tips av deg. Det må få plass ved siden av pepperkakehuset når den tid kommer. Ha en fin lørdagskveld videre. Klem fra Lena.

  SvarSlett
 4. Fiiine hjerter og pepperkaketrær!:)
  Hørtes superkoselig ut med juleverksted!
  Så gøy med slike tradisjoner!:)

  Her har julemusikken stått på full guffe i dag!
  Jeg pleier å si at vi må vente med jul til desmber. Men nå er det slutt på slikt! Hvorfor gå å vente på noe så koselig, når vi kan nyte det i november også?

  Ha en herlig kveld:)
  Klem!

  SvarSlett
 5. det var noen utrolig søte hjerter!
  inspirert nå jeg... skal jammen meg prøve å lage disse til vårt juleverksted også:)

  Det er aldri for tidlig, så sant det ikke er midt på sommeren da;)
  Høres iallefall ut til at dere har kost dere.

  Stor klem til deg

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)