onsdag 5. mai 2010

På tur

Aller først - tusen takk for kommentarene på forrige innlegg! De gjorde meg glad - hver eneste en!

Jeg har akkurat kommet inn døren etter å ha tilbragt noen deilige dager på en konferanse i Arendal. Jeg suste nedover E18 mandag kveld som den ensomme landeveisrytter, vinket litt til Kjertis Lykke da jeg passerte Tønsberg, mistet nesten pusten da jeg kjørte over Brevikbroen fordi synet som møtte meg var så vakkert etter timer med kjedelige veier, og kjente litt på barnsdomsminner da jeg passerte Risør. Da jeg endelig kom til Arendal var jeg så opptatt av å synge at jeg likegodt gikk glipp av avkjøringen til byen. Isteden fortsatte jeg syngende og lykkelig uvitende sydover, helt til jeg lettere forfjamset plutselig befant meg i Grimstad. Der snudde jeg, sang videre, og etter langt om lenge og lengre enn langt kom jeg sannerlig til Arendal til slutt. Jeg har kjørt akkurat samme strekning i dag, fortsatt syngende, men jeg valgte å droppe Grimstad denne gangen:)


For meg er sørlandet eksotisk! Ikke bare fordi vår sørlige landsdel er så vakker, men fordi jeg nesten ikke har vært der siden jeg var liten. Derfor også denne store gleden av å passere kjente navn på min vei sørover. Navn jeg forbinder med herlige sommerdager med krabbefiske og kanopadling, og som lokker meg tilbake. I dag har jeg nydt en av sørlandsbyene badet i strålende solskinn. Og jeg har shoppet. Som jeg har shoppet:)


Arendal har et helt arsenal av fantastiske små interiørbutikker og klesbutikker, og noe sier meg at jeg bør gi kortet mitt et ørlite restitusjonsopphold etter de siste dagers knallharde jobbing. Både jeg, sønnen, leiligheten og balkongen har fått mange nye godbiter og flotte seg med, og jeg er glad. Jeg knipset bare noen få raske bilder nå, men her er noen shoppestemningsbilder:)Nå venter fruktsalat og armkrok. Hurra!

Ha en fin kveld!

6 kommentarer:

 1. Hi! Unfortunatly I cannot understand where about this beautiful place is..I guess it could be Italy?? And the bracelet is gorgeous!
  Have a nice evening!
  Hughs from Germany Anja

  SvarSlett
 2. Sørlandet er fantastisk!
  Og på samme måte som deg, minner det meg om barndommen! Hele oppveksten min ferierte vi hver sommer i Lillesand, og jeg tenker at det må være det ultimate feriested!
  Hadde jeg hatt noen millioner i banken skulle jeg definitivt kjøpt meg et sommerhus på sørlandet:)
  Men mens vi venter på at millionene skal komme løpende leier vi heller ei hytte noen dager i sommer:)

  Så mye fint du har kjøpt deg, da!
  Shopping er herlig!:)

  SvarSlett
 3. åh, til Risør vil jeg også :) der er det rett og slett skikkelig vakkert!!! hihi, ser deg for meg - syngende og glad! herlig :)

  masse fint du har kjøpt! alltid like stas å shoppe!!! det er min favoritthobby :) skulle ønske jeg kunne jobbe som privat-shopper for noen :) hihi!

  nattinatt :)

  klem!

  SvarSlett
 4. MYE fint du har fått handlet deg:D Er så heldig at jeg skal flytte til Grimstad i sommer:D Gleder meg:D

  SvarSlett
 5. Du er søt da....:)
  Hadde jeg visst at du kjørte forbi, så hadde jeg jo vinket tilbake! Du får si fra neste gang da, hihi:)

  Så deilig med en biltur til det blide sørlandet da...
  Det er godt å gjøre noe helt på egen hånd en gang i mellom, kjenner så godt den følelsen av barndomsminner som dukker opp når man kommer tilbake til gamle traktet, både vemodig, men også veldig godt:)

  Og så mye fint du hadde kjøpt! Falt veldig for skålene og spannet:) Hvor er de fra???

  I dag har jeg snekret terrasse og levegg, og nå har jeg vannblemmer inni hånden, etter å ha brukt drillen litt for mye;)
  Men gud så gøy å se resultatet!!!

  Ønsker deg en fiiin kveld,
  klem Kjersti

  SvarSlett
 6. Ja sørlandet er vakkert;) Risør er en by jeg syns er ektremt vakker i sommer halvåret. De små trange gatene og hvite husene som ligger tett i tett.. mmm en god venninne av meg har familie der nede, så det hender vi tar turen. Selv har jeg ingen tilknyttning til stedet, men det er nyydelig uansett;)

  Mye fint du hadde tatt med deg og du, det hørtes ikke feil ut med en fruksalat og armekrok.

  Ha en fin fin lørdag,
  Klem fra Janne!!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)