søndag 2. mai 2010

Jeg er forelsket..

.. i den nye sykkelen min, og følelsen jeg får når vi suser gjennom byen sammen:)På gårsdagens fine sykkeltur syklet vi innom den faste badedammen vår rett ovenfor demningen i Nydalen. Få forbinder Akerselven med badevann, men hvis man beveger seg langt nok opp mot Maridalsvannet (som er drikkevann i Oslo) finnes det flere flotte steder å bade om sommeren. Da hetebølgen herjet landet som verst forrige sommer, tuslet vi opp hit hver eneste kveld etter jobb og badet og grillet. Utrolig deilig å kunne bo i byen men allikevel ha så nær tilgang til naturen. Det er slett ikke bare den nye sykkelen min hjertet banker litt ekstra for. Oslo og jeg går way back:)


Nå skal vi ut å nyte solen som skinner fra en skyfri himmel. Ha en flott dag!!

6 kommentarer:

 1. Åh, så lekker ❤ Jeg trenger også ny sykkel faktisk. Hvor er denne kjøpt og kostet den mye? Må sette den på ønskelisten vet du ;)

  Håper du får en fin søndag :)

  SvarSlett
 2. Fin sykkel! Mange hakk penere enn min som er tøff-og punktert.. Jeg må vel snart få somlet meg til å sette i ny slange, den har stått slik siden sist høst:(

  Da jeg var lita og besøkte tanten min som bor på Kjelsås, pleide vi å stikke bort til elven med badetøyet-kjempefint er det jeg husker:)

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 3. Vakker sykkel, og nydelege omgivelsar! Tenk at eg som bor langt i huttiheiti på nordvestlandet, har bada mange gongar i Maridalsvatnet :) Hadde ein eldre slektning vi besøkte der når eg var lita. Huskar fine turar dit, og til Sognsvann.

  Kos deg i ei ny veke med sykkelen din!
  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 4. ...Hello SøTe DeG
  Hjerte-bank ord du la igjen inne hos meg, blir så lykkelig av slike skjønne tilbakemeldinger av bloggen min.
  ..Er så koselig at folk lar seg inspirere av den og at folk koser seg inne hos meg:)

  ...Må jo bare si..For en sykkel*ME LOVE*
  En slik en skulle jeg hatt..
  Så fantastisk du beskriver området du bor i, så deilig å kunne komme seg vekk fra byen bar epå en-to-tre.

  ..Slik har jeg det å, og det er LyKkEn altså.
  Bor midt i byen, og 5 min gange unna finnes det en park med strand og det hele.
  *ME LIKE*

  Kose deg videre på denn nydelige søndagen.
  Jeg har akkurat vært ute på en ridetur i skogen i kveldssola..Det er lykken det:)

  Klem Ida Susanne

  SvarSlett
 5. Hei snuppa!

  Nydelig sykkel, har også en.. faktisk to, men de synger på siste vers begge to, så kanskje jeg skulle ønsket meg en ny en. Det er jo så praktisk og sunt å eie en sykkel, også finnes det ikke noe bedre eller deiligere enn sykkeltur i vårvær med håret blafrende i vinden :-) Smeller på meg ekstra lipgloss, lager trutemunn og tror jeg er supersexy, helt til jeg må stoppe femten meter nedi veien og pille av fluer som har gått rett i glossfellen ;-D

  tusen takk for utrolig koselig hilsen hos meg, blir så glad vet du, og setter utrolig stor pris på det, gir meg ekstra motivasjon til å fortsette bloggingen :)

  Ha en knallfin uke! Klemmer fra Ida

  SvarSlett
 6. For en herlig sykkel! :) Nyt våren sammen med den! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)