onsdag 18. februar 2015

Astronaut

Lille w har en kompis som bor i en kjempestor villa. Han har en pappabygget (og helt fantastisk) romskipseng på rommet sitt som man kan skli ned fra. Lille w ønsket seg også en slik. Men han bor ikke i en kjempestor villa. Slett ikke. Lille w bor i rekkehus, og på hans rom er det absolutt ikke plass til noen romskipsseng som man kan skli ned fra. Så hva gjør man da? Vel, vi gjorde som alle andre foreldre med skiftende vurderingsevne ville gjort, og satt i gang 'Gi-astronauten-vår-et-sted-å bo-som-inspirerer-til-videre-astronautvirksomhet-slik-at-han-kan-gjengjelde-tjenesten-ved-å-ta-oss-med-på-en-romtur-senere-prosjektet'. Det var med andre ord bare å brette opp ermene, og starte jakten på verdensrom-effekter så snarlig som mulig.


Med globus som tar nattskift som lysende måne etter mørkets frembrudd, verdensromblått sengetøy til den nye dagsengen, og et superfint stort lerret med jordkloden på veggen, er prosjektet så smått i gang. Og vi leker jo ikke prosjekt. Neste plan er å installere en lysende led-stjernehimmel i taket.. 


..som skal se noenlunde ut som dette etter at M har worked his magic (....)..For tenk så fint det må være å sove under en himmel som dette. Eller så svømme under for den saks skyld.


Varer astonaut-drømmen mer enn en uke (kryss i taket), dukker det kanskje opp en verdensrom-tapet på en av veggene også. Denne kunne jeg nesten fint hatt selv og.


Nuvel. Å lage et led-stjernehimmel-tak gjøres jo ikke i en håndvending (man må jo faktisk bore ca en million bittesmå hull til hver eneste lille ledpære/stjerne på "himmelen"). Og siden jeg ikke er så tålmodig anlagt, har jeg gått til innkjøp av en liten stjerne projektor som kostet null og niks på e-bay, og som gjør at verdensrommet slett ikke føles så langt unna lenger som før. Astronauten vår ser iallefall ganske så fornøyd ut der han kikker opp på stjernene fra sengen sin hver kveld. Og jeg, jeg holder av tid til tur noen år frem i kalenderen.. bare for sikkerhets skyld.1 kommentar:

  1. Get all your favorite alcoholic drinks on Duty Free Depot!

    All the highest quality brand name drinks for unbelievable low prices.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)