lørdag 10. mars 2012

Gang - før, under og etter utbygging

Hei igjen! Titter bare innom for å juble litt over at både barnerom og dermed også gangen endelig er helt ferdig. Huset vi kjøpte for snart 2 år siden hadde riktignok 3 soverom, men siden det ene rommet er innredet som gjesterom/kontor og dessuten ligger i en annen etasje enn badet og de andre soverommene, måtte vi være litt lure. Så da var vi det.

Etter godt snekkerarbeid (fra en snekker, ikke oss, selvinnsikten er fortsatt delvis på plass) og dårlig sparkelarbeid (oss), ble vår 12 m2 store uisolerte bod tryllet om til nytt soverom. Og vips så hadde vi tre soverom i 1. etasje og gangen hadde fått nok en dør (vi er oppe i 7).
Gah.. neste gang bygger jeg rommet selv og setter bort sparklingen. M og jeg kjøpte fornøyde et par spatler og en 3-liter med sparkel og satte naive i gang, proppfulle av selvtillitt og pågangsmot. Vi avsluttet 4 dager og 13 liter sparkel senere.... La meg gjenta; Gaaaah!!!

Men det ble fint til slutt.


Jeg var naturligvis ikke smart nok til å ta et før-bildet før vi laget hull i veggen, men man tager det man haver, og jeg haver et bilde av gangen som ble tatt før vi i det hele tatt kjøpte huset, altså med andre eiere og korklinoleum i trappen.


Underveis:

Med ny åpning fikk speilet og bordet vi har i gangen rammen og symmetrien de trengte, og med masse nytt lys inn i gangen føles den nesten som ny. En riktig fin bonus siden det var nytt barnerom som var målet. Og nesten verdt de fire dagene med sparkling (bare nesten!).God lørdagskveld! Min kveld er særdeles rolig i dag. Med høygravid mage, grønnsaker og dip på bordet, eplemost i glasset og Melodifestivalen på tv, virker fortidens festglade lørdagskvelder veldig langt unna. Det verste er at jeg koser meg. Stort. Jeg begynner å bli gammel!

Fin kveld!

8 kommentarer:

 1. Kos deg med magen :)
  Ønsker deg en herlig helg ♥
  Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette

  SvarSlett
 2. Så fint! :) Kunne godt hatt det sånn hos meg!

  Håper du har en fin helg :)
  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 3. Så nydelig ღ liker hjemmet ditt veldig godt, syns du har det så koselig og fint :) Flott bilder og bidrag til NIBs konkurranse også.. og enig med deg at klærne og kjolene til Elie Saab er fantastiske nydelige... Stor fan av disse ღ Ønsker deg en fortsatt fin kveld og helg, stor klem fra Mette

  SvarSlett
 4. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
  Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
  Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se
  Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och
  Ingela www.inspirationivitt.blogspot.com

  SvarSlett
 5. Så lekkert det var her!!  Ha en fin, ny uke!


  KLEM KLEM
  ANETTE

  SvarSlett
 6. Hei hei!

  Så flott bilde og ja, morsomt innlegg! :)
  Masse lykke til med konkurransen og den voksende magen!

  Klem ragnhild

  SvarSlett
 7. Wow, det ble lekkert, tipper dere er fornøyd nå ja :-) Bra jobba av både dere og snekkern ;) Gøy med forandring, i hvert fall når det blir så bra!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)