fredag 11. juni 2010

På flyttefot

Hei hei,

At bloggen min nærmer seg verdens kjedeligste for tiden betyr heldigvis ikke at livet mitt er det. Ting skjer i forrykende tempo for tiden og jeg følger glad med i svingene:)


Etter at vi kom hjem fra Spania for halvannen uke siden har jeg vært i en dåp, hatt tre visninger, solgt leiligheten, gjennomført to gigantarrangement på jobb, vært på 3 fantastiske vennemiddager, løpt fjellmaraton og vært på hyttetur på Beitostølen med jentene, vært i Sverige, og nå har vi jammen kjøpt oss rekkehus også. Uuæææ!! :)


Hvordan jeg, som hele tiden har hatt et sterkt og brennende ønske om å leve det urbane bylivet litt til, plutselig endte opp med et enderekkehus 15 minutter utenfor byen, vet jeg ikke helt. Men jeg kjenner med hele meg at beslutningen plutselig var riktig, og jeg gleder meg som et barn til å overta huset slik at vi kan gjøre det til vårt eget.


Jeg er forøvrig så vandt til å bo i en liten leilighet i byen at det ikke skal så mye til for å glede meg. Jeg tar meg stadig i å bli overrumplet over at jeg endelig skal få innrede et lite barnerom til lille w, eller at jeg har et gjesterom med et piano, for ikke å snakke om at jeg snart har en kjempestor terrasse og en liten hage hvor jeg endelig kan henge alle lyktene mine. Og et helt ordentlig vaskerom. Og en katt.. (vi har kjøpt huset til pappa og katten følger med på kjøpet:)


Nå blir det nok mye pakking og ikke fullt så mye blogging på agendaen fremover, men snart, snart kan jeg endelig legge nytt gulv, male litt og innrede, innrede og innrede:) Jeg gleeeeder meg!! :)


Nå er det fredag, og jeg skal snart ta meg et glass vin og sette i gang med ukens beste middag. Hurra! Ha en herlig helg!

Bildene er tatt av Marie Eriksson og kommer fra maiutgaven av Sköna Hem

12 kommentarer:

 1. Herlige bilder..
  Du har så koselig blogg,"
  gratulerer med nytt hus :)
  det må jeg si , mange ting som skjer hos deg..
  Herlig ferie hadde dere ser jeg :)
  elsker Mallorca, har vært mange steder der, men Alcudia er best også Palma så klart ;)

  gleder meg til å følge ditt nye hjem ;)

  god helg !

  SvarSlett
 2. Gratulere med rekkehuset. Koselig at familien er samlet i gåavstand fra meg. Bra at Doffen følger med. Da vet jeg at han får det godt. Gleder meg også til å se huset i din " ånd ". Det er jo kjempefint fra før. Klem fra tante

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye.
  Gleder meg til å følge innflyttningen deres :)
  GOD HELG!

  SvarSlett
 4. Hjelpes, det var ikke småtteri du har bedrevet tiden med :) Gratulerer så mye med huskjøp! Så spennende!!
  Håper du nyter helgen !! :)

  Klemmer!

  SvarSlett
 5. Oji sann, her skjer det mye på kort tid.
  Men så mye koselig og ikke minst spennende.
  Gratulerer så masse som eier av ny bolig.
  Blir spennende å følge med videre framover.

  Ha en flott helg, selvom regner høljer ned over Oslo.

  Klem, Line.

  SvarSlett
 6. Lykke til med flytting!
  Mye som skjer da da! Flott med eget hus da, mer plass og boltre seg på!

  nyt helgen!
  klem ellemell

  SvarSlett
 7. Oj, ja her går det unna! Heldigvis høres det ut som det er gode ting som skjer!:) Gratulerer med både salg og kjøp, gleder meg til å høre og se!:) Klem H

  SvarSlett
 8. Herregud, for en energi du har frøken og gratulerer så mye med salg og kjøp. Jeg er sååå spent på å se hvordan dere får det. Med den herlige interiørsmaken din tviler jeg slettes ikke på at dere får det lekkert dit dere skal :)

  Ha en fin lørdag ❤

  SvarSlett
 9. Gleder meg med dere! Blir kjempe gøy å følge med på dette:D Så spennende:D

  Silje

  SvarSlett
 10. Det var utrolig mye på kort tid! Phu! Gratulerer!!!

  SvarSlett
 11. Så hyggelig...skjønner at du gleder deg:)
  Jaggu har du rukket og gjøre mye på kosrt tid:)
  kos deg
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 12. Hei! Blei heilt gåen av å lese alt du har gjort!!! Nydelege bilder frå ferien din! Så skjønn den vesle i vatnet! :) Bilda du viser her var kjempefine! Takk for veldig gode ord inne hos meg! Våre golv er furu ;) Eg behandla dei med lyspigmentert olje, men hadde misforstått framgangsmåten... Ein skulle ta av overskytande olje, og arbeide resten ned i overflata. Eg lot det "flyte". Målarbutikken vår påsto at dette kom til å bli krise... Men vi fortsatte på same måten i heile huset. Vi hadde god tørk, og resultatet har vore flott. Enkelt å vaske, sidan overflata vart såpass blank. Etter elleve år er overflata godt slitt, men eg synes golva er fine enno. Lyse, og så ser ein kvistane i det. Har vurdert å male det, for så å slipe det ned om nokre år. Men forstår at det blir veldig lett å sjå rusk og støv viss eg gjer det. Så tida får vise kva vi gjer. Blir nok maling mellom borda for alltid, viss eg velger denne metoden. Granbord er det mindre kvist i, viss det kan vere eit tips? Tipper at golvet på bilda du viser her er furu eller gran?

  Lykke til med ny-huset og kattepusen!
  Kos dokke!

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)