søndag 7. mars 2010

Helgepuslerier

Helger er en fin oppfinnelse synes jeg. Man får endelig tid til å nyte frokosten man vanligvis spiser på et nanosekund, man kan sove litt lenger, møte flere venner, gå flere turer og lage bedre mat. Jeg tror man ganke enkelt smiler litt ekstra når det er helg!

Siden jeg har fått litt pleie i helgen synes jeg det var på sin plass at blomsterpottene mine fikk litt pleie de også. Dermed åpnet også muligheten seg for å smuginnføre litt påske i huset. Jeg pleier egentlig aldri å pynte til påske hjemme, bare på hytta, men i dag ønsket jeg en liten hær av små gule og lodne, hjertelig velkommen inn. Noen har fått plass på en gren av Trollhassel, mens andre fløy pent oppi hver sin blomsterpotte. Ble så fint atte (lett å glede, jeg vet:)


På fredag prøvde jeg en ny rett jeg kjenner kommer til å bli en gjenganger her i huset. Den bestod ganske enkelt av ett lag med en tomatsaus med masse godt i, og et lag med pastaskjell fylt med en ostesaus med enda mer godt oppi.


Det som ga retten det lille ekstra var at den ble servert toppet med ruccola, stekt parmaskinke og store flak av parmesan (Jeg spiste restene av den i dag med stekt chorizo på og det var like godt), noe som sammen med ovnsretten ble veldig veldig godt. Oppskriften finnes Her hos matguruen min:)


Ellers har jeg shoppet litt til en ny liten verdensborger. Jeg liker så godt retrofeelingen i 'Milk-kolleksjonen' til Ugly childrens clothing, og når varene kommer i denne innpakningen er det lett å la seg friste:)


Det var fra 'House of Oslo' på Vika jeg fornøyd tuslet ut med en melkekartong. Jeg har begynt å trives der. Og så er det så beroligende å kikke ned i posene deres når jeg føler at jeg kanskje har brukt litt mye penger på ting, for der står det så klokt:


.. så sant så sant! Vel anvendte penger altså:)

Håper kvelden din er/blir fin!

3 kommentarer:

 1. Ja, det er jammen sant at helger er en fin oppfinnelse! :)

  Kjempefine bilder du viser! :)

  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 2. Herlig helg ♥♥♥

  Tror jeg vet hvem Matguruen din er, uten å kikke på linken.... Har nemlig sett oppskriften hos hun som er min guru også;-)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Høres ut som om du har hatt ei fin helg!
  Og du er ikke alene om å like ting:)
  Maten så nydelig ut! Kanskje oppskriften må prøves her i huset også:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)