søndag 14. februar 2010

Morsdag

Jeg har gruet meg til denne dagen..

Denne aller første morsdagen etter at mamma døde. Jeg har tenkt at den ville bli sår siden jeg ikke har noen mamma mer. Heldigvis ser jeg det ikke på den måten lenger.

For jeg har jo en mamma - hun fikk bare ikke sjansen til å leve lenger. Men hun har lært meg alt om å faktisk gjøre det. Og det er det jeg skal!

Hver eneste morsdag, så lenge jeg kan huske, har jeg kjøpt tulipaner til mamma. Så også i år. De står på stuebordet mitt og er vakre. Jeg håper du ser de mamma ♥


Dette virker kanskje som et litt trist innlegg, men jeg er ikke trist. Jeg er glad. Jeg håper alle mamma'er føler seg glade i dag!

Nyt kvelden!

10 kommentarer:

 1. Åååå, men nå ble jo jeg trist da...
  Godt å høre at du klarer å være glad, og hedre din mammas minne:)
  Og så føles det sikkert godt at du nå er mamma selv vil jeg tro...?
  Mamman din ser de vakre tulipanene, det er jeg overbevist om;)

  Gratulerer med dagen:)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. nydelig innlegg om en elsket mamma! koselig at du har kjøpt tullipaner også :) en utrolig fin tanke.. tenker på deg og kos deg på dagen din også!

  koselig her inne hos deg! - kommer gjerne igjen!

  klem :)

  SvarSlett
 3. Syntes det var et flott innlegg dette.
  Og så fine tulipaner du har kjøpt!
  Det er litt over 2 år siden min mamma gikk bort, og jeg tenker på henne hver dag. Det blir jo mange tanker på en dag som denne, men det er heldigvis gode tanker. Savnet vil jo alltid være der!
  Ha en fin kveld
  Klem Tove

  SvarSlett
 4. :) Sjølvsagt ser mammaen din tulipanane... Eg snakka med pappa før i dag, sjølv om han ikkje er hos oss lenger. Eg tenkjer alltid mykje på han slike dagar. Men eg synes det er vanskeleg å smile over gode minner, når dei ein delte dei med ikkje er her lenger. Ein må nok lære seg det over tid? Alle gode tankar går til deg i kveld.

  God klem frå Elin <3

  SvarSlett
 5. Ville bare si at dette var et fint innlegg.
  Jeg ble rørt til tårer her.

  Ha en god kveld
  ♥ Vivian

  SvarSlett
 6. Så fint innlegg- jeg beundrer deg for din positivitet og evnen du har til å finne det gode i noe som jo også er trist!
  Nydelige tulipaner.
  Ha en fin kveld skjønne du!
  God klem fra Tonje

  SvarSlett
 7. Det er trist at du ikke har din kjære mamma hos deg her på jorden, men du har henne i aller høyeste grad med deg i hjertet og din egen morsgjerning.♥ Hun hadde vært stolt, både i dag -og alle andre dager. Ekstra god klem H

  SvarSlett
 8. Vakkert innlegg som rørte meg. Godt å høre at du klarer å se slik på morsdagen. Håper dagen har vært god for deg.
  Klem fra MiaNostalgia

  SvarSlett
 9. «..så lenge jeg kan huske, har jeg kjøpt tulipaner til mamma. Så også i år. De står på stuebordet mitt og er vakre. Jeg håper du ser de mamma»
  ..og DER rant tårene mine over! Så vakkert skrevet! Og trist, men på en fin måte!
  Selvfølgelig så din mamma tulipanene!!! Jeg er overbevist!
  A:)

  SvarSlett
 10. Så fine tulipaner og hedre sin mor på - som alltid vil være i hjertet ditt. Det må være fint å i tillegg kjenne på det å være mamma selv! Nydelig innlegg var det iallfall. Håper du får en god mandag. Klem fra Katrine

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)