tirsdag 8. desember 2009

Stolt

Noen personer finner ikke juleroen før de har bakt sine syv slag - jeg er helt klart ikke en av dem! Jeg sitter her i sofaen og er yrende stolt over å ha bakt både pepperkaker og sandkaker i år- da har jeg allerede slått tidligere rekorder med ca ett slag:)
I dag har jeg altså bakt det jeg trodde var sandkaker, helt til jeg kom på at sandkaker slett ikke ser slik ut,- sandkaker trykkes jo ned i sandkakeformer! Jeg vet altså ikke hva jeg har bakt, men at de var farlig gode (og litt kvalmende etter 4 stykker) - det vet jeg med sikkerhet!Nå er jeg så godt i gang, så i morgen setter jeg i gang med Biscotti og på søndag må det selvfølgelig bakes lussekatter. Jeg trenger besøk fremover hvis jeg ikke skal trille meg ut av desember!

God natt:)

5 kommentarer:

 1. Er det tyskerskiver du har laget? Likner på fargen hvertfall. Og størrelsen. Men mamma fikk en annen form på de. :)

  SvarSlett
 2. Haha - jeg aner ikke:) Tror de skulle være runde altså. De er uansett litt myke i midten og farlig gode - er laget nesten utelukkende av smør, sukker og potetmel så et skulle kanskje bare mangle:)

  SvarSlett
 3. Sandnøtter tror jeg det er :)
  Klem fra tante

  SvarSlett
 4. Det er de veldig porøse som jeg aldri har kjent er myke inni, men om smaker litt vanilje/bakepulver! Uansett; her er det ikke mye bakst igjen, så bare å komme på besøk med medbrakt! ;) Else C

  SvarSlett
 5. Det høres veldig riktig ut:) Jeg kommer på besøk og tar naturligvis med medbrakte fristelser:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)