søndag 26. september 2010

Lys

Avslapning. En lang god frokost. Sjokolade dyppet i en varm kaffekopp. Bena krøllet opp i sofaen. Ferdigstillelse av småprosjekter. Lek på lekeplassen. Barnelatter. Pusling og mer avslapning. Jeg elsker søndager som denne!

Nå tittet til og med solen frem for første gang denne helgen. Jeg falt for fristelsen til å knipse bilder av et gjesterom badet i solskinn selv om det ikke har skjedd en døyt siden sist. Det skal komme en bildevegg over dagsengen, men dette prosjektet har pent måttet finne seg i å stille seg i den etterhvert lange prosjektkøen. Ligger vel på venteplass nr 35 eller noe sånt:)


Dagsengen benyttes forøvrig for det meste av familiens minste og helt klart lateste medlem. Doffen er et kjært tilskudd til den lille familien vår og har lagt sin elsk på husets 2-åring, selv om han for det meste behandler "Dåssjen" som om han skulle vært fylt med bomull og sydd igjen i kantene. Pus er tålmodig til det dumdristige, og vi løper etter og prøver fortvilet å lære en sta liten en at man ikke skal dra pus i halen, at man ikke skal dra pus etter bena bortover gulvet osv. Det blir vel folk av han til slutt. Krysser allikevel fingrene littegrann bare sånn helt for sikkerhets skyld.


Nå må vi ut i solen (ser jo så varmt og godt ut her fra sofakroken). Vi er sannsynligvis inne igjen før dere rekker å lese dette! :)

Ha en herlig søndag!

3 kommentarer:

 1. hvilken lur måte å bruke den sengen på. :) det var utrolig koselig. Ser ut som pus syntes det samme:) Har senga selv, til lillebror, men den kan jo virkelig brukes på mange ulike måter. Stilig!!

  Ha en fin uke.
  Klem

  SvarSlett
 2. Å så godt å se at Doffen har det bra. Godt at han har masse selskap og en liten gutt å være glad i.

  SvarSlett
 3. Forrige kommentar var fra tante.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)