mandag 6. desember 2010

Jul på gjesterommet

Ifølge yr.no skal været holde seg akkurat slik det er nå i Oslo i lang tid fremover. Med rundt 10 kalde grader og strålende sol. Jeg kan ikke være mer fornøyd. Alt ser så fantastisk vakkert ute nå med tunge, glitrende, snøkledde trær. Ordentlig vintermagi! Og min julestemning er mildt sagt ytterst tilstedeværende:)


Jeg vet ikke om det er all snøen eller solen eller hva som gjør denne førjulstiden litt ekstra magisk i år, men den føles slik. Litt magisk. Kanskje det er fordi Lille w viser så stor glede over kalenderen sin og begynner å skjønne at jul kan bli en rimelig kjekk tid for han. Eller fordi vi passer på å skru av tv-en og hører masse på julemusikk via Spotify isteden (elsker Spotify!!!), noe som igjen får meg til å nynne og kose meg og danse ukoordinert rundt om ettermiddagene. Eller kanskje det bare er all snøen; det hvite landskapet utenfor, de snødekte husene og alle trærne med lys som så vidt dukker frem under snøen utenfor snart hvert eneste hus i nabolaget. Man kan jo få julestemning av langt mindre. Herlig tid altså:) 


Årets julekalender er enkel, men fin. Kalenderen fra Kremmerhuset har akkurat passe store lommer til både snop og biler, og vi lærer oss å telle samtidig (Lille w da. Jeg kan telle til 24 allerede:)


Lampen fra Tord Boontje er fortsatt på plass. Gir meg fortsatt akkurat passe mye Tingeling-følelse:)


Mandag. Liker de jeg. Trente før jobb i dag også og følte meg i et sekund litt superwoman etterpå. En herlig illusjon jeg har tenkt til å niholde på i laang tid fremover:)

Fin mandag!

 

1 kommentar:

  1. Koselig og være gjest hos deg ser jeg:)
    Ja...nyt superwoman:)de er det vi er i dag.....
    eddaKlemmer

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)