fredag 3. desember 2010

Oppsummering

3. desember. Hui hvor det går! Snart er det 2011 også. Kjenner at jeg ikke har noen hast med å bytte ut 10-tallet med 11 helt enda. 2010 har i det hele tatt vært et strålende år, og kan godt få lov til å bli her litt til.


Jeg har i grunn alltid tenkt at hvert år alltid blir enda litt bedre enn det forrige, og har følt meg fryktelig heldig. Jeg husker jeg lurte på om det var for godt til å være sant. Om det virkelig var mulig å bare flyte glad gjennom livet uten å få noen slag på veien. Skjebnen svarte med en velplassert knock-out, og i fjor på denne tiden kunne jeg nesten ikke vente med å få starte på et nytt år som det ikke stod 09 bak. Et år uten kreft og uten død og et år som ikke lenger var det året jeg mistet mamma.


Men 2010 har vært bra! Det har på mange måter blitt slik jeg lovet meg selv for et snaut år siden:

Jeg skal fylle det nye året med så mange gode stunder jeg bare klarer sammen med den fine familien min og de herlige vennene mine, jeg skal ake mer, gå enda flere skiturer og lage mer kakao på søndager. Jeg skal reise på enda flere turer til hytta og til Grebbestad, se flere gode filmer og jeg skal bli flinkere til å invitere på hyggelige rødvinsmiddager. Jeg skal lære nye ting som gjør meg enda bedre på jobben og jeg skal reise til steder jeg aldri har vært. Hurra for 2010! (Lille w anno januar 2010)


For jeg har virkelig brukt året sammen med de jeg er glad i, jeg har akt mer med Lille w, svømt mer i sjøen, drukket mer kakao og vært masse på hyttene. Jeg har ikke sett flere filmer (snarere færre), og de nye stedene jeg har reist til er vel ikke verdens mest eksotiske (i år har jeg blant annet "oppdaget" Mallorca, Helsinki og Haugesund - vi snakker ikke akkurat Nepal). Men jeg har reist mye, jeg har gjort strålende arbeid for jobben min (i all beskjedenhet:), og jeg har både invitert til og troppet opp på maaaange rødvinsmiddager. Det gleder meg derfor å fortsatt kunne si; Hurra for 2010!


Hvordan er det mulig? jeg skulle altså bare skrive noen få kommentarer til de fine bildene jeg fant for en stund siden på Plaza Interiör, og vips endte jeg opp med en stil. Igjen. Det har jo forekommet før, kan ikke legge sjul på det. 
Nuvel, da var i det minste verdenes korteste årsoppsummering gjennomført. Nok en unødvendig ting som ikke står på to-do-listen min, men som jeg nå fører opp, og krysser ut slik at det ser ut som om jeg faktisk har gjort noe fornuftig! 
Fredag. Herlig:)

Nyt helgen!

7 kommentarer:

 1. Hei kjære du! Det er så godt å høyre at 2010 har vore eit flott år for deg! Eg hadde også slike forsett, men mine gjekk ikkje i oppfyllelse... Eg tenkte i går, at eg må nok satse på at 2011 skal ta meg til nye høgder. Eg har imidlertid byrja å jobbe litt no siste vekene, etter tre års opphald. Så eg skal ikkje svartmåle heile året som har gått!

  Bilda du viser var alldeles nydelege! Sitt her og skal til å vaske, så treng all inspirasjon eg kan få! :)

  Nyt den siste måneden av året ditt,
  eg håper du får ei avslutning som glitrar!

  God klem frå Elin!

  SvarSlett
 2. Nå sitter jeg faktisk med tårer i øynene... Kondolerer så mye med mamman din, klarer ikke sette meg inni hvor vondt det må være å miste mamman sin. Du har iallefall gjort det beste ut av året i år, vonde ting gir oss ofte en påminnelse om at livet er skjørt og vi må gripe hver eneste mulighet vi har. Du skriver fantastisk, og klarer virkelig å sette ord på følelsene dine. Jeg tror du kommer til å få et like fint år i 2011 :)

  God klem til deg!

  SvarSlett
 3. det var ei fin oppsummering
  leit å høre at du mistet moren din i kreft.
  jeg har selv mista svigerinna mi helt plutselig. nå er det tre år siden.
  heldigvis blir det lettere med tida, selv om savnet alltid er der. ikke sant?
  prøver å fokusere på gode minner, og alt som er bra i livet mitt ellers. for det er det nok av.

  skrive på på huskelista og stryke ut?! da har jeg altså funnet min like! :)

  fin helg til deg
  Hilsen Åpent hus

  SvarSlett
 4. SÅ veldig fint skrevet, og så bra å høre at du har hatt en fint år! Og filmer.. De forsvinner ikke. Men stundene man har med sine nærmeste, kan forsvinne! De er viktigst...:) Så fint at du ikke har fått sett så mye film egentlig, du har jo rukket over det viktigste likevel:))))

  SvarSlett
 5. Hei kjære du!
  Tusen takk for supersøte ord inne hos meg!:) Du er alltid så god!

  Kjempefint innlegg!
  Og du - ikke prøv å gjøre innleggene dine kortere! De er jo så bra! Du skriver så godt, og jeg har aldri kjedet meg gjennom en eneste setning her inne!:)
  Har felt mange tårer i innleggene dine om mamman din. Det må være så ubeskrivelig vondt....
  Å klare å være så positiv som du er oppi det hele - ja, det er beundringsverdig!

  Så bra at du har oppnådd det du ønsket deg for dette året!
  Det er viktige og gode ting du trekker fram! Kanskje jeg også skal ha som mål å arrangrere flere middager neste år:)

  Ønsker deg ei fortsatt fin helg!
  Klem!

  SvarSlett
 6. Hei vennen. Ja, tenk at vi snart er over i 2011. Det har gått så rasende fort at jeg skjønner det ikke helt selv. Og for min del er det ikke lengre neste år vi får barn men i år. Hjelpes!!! Når det er sagt så liker jeg 1. januar veldig godt og synes det er en fin dag. Det er alltid noe så rent og nytt med den dagen for da starter man i grunnen helt på nytt. Fortsett med å ta vare på og kose deg med de du har nære deg, det er så alt for fort gjort å glemme dem.

  Ha en fortsatt fin lørdag søte du ♥

  SvarSlett
 7. Hei, dette var utrolig flott skrevet og jeg vet hva du mener med at alt går den rette veien og så kommer slaget. Større enn du noengang kunne ha forestilt deg og det slår deg helt ut. Jeg hadde ett slikt år og det var 2006, det verste året i mitt liv og jeg husker ikke så mye av det. Jeg burde ha husket det da jeg hadde en nydelig liten baby gutt men min kjære mamma ble syk. Det endte heldigvis godt. Kjekt å høre at 2010 var ett bra år for deg og masse lykkeønskninger for 2011. klem Helen

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)