mandag 31. januar 2011

Soverom

Det er mandag, det er sol, det er tid og rom for nye muligheter, og knert som endelig er frisk våknet igjen opp med 40 i feber i dag tidlig. Jaja!

Tenkte jeg kunne legge ved et lite glimt av gangen og soverommet vårt i dag. Som alle andre rom i huset har begge rommene fått svingt seg litt med malekosten siden vi overtok huset i sommer. Trehvite dører ble ivrig malt eggehvite, knotter og dørhåndtak ble byttet ut, og etter 4 strøk maling var ikke lenger soverommet blått men malt i fargen med det noe svulstige navnet Visjon. Om navnet kanskje er litt teit, så er fargen likevel veldig fin. Noe jeg håper jeg synes det om noen år også for jeg har igrunn malt stort sett hele huset i nøyaktig samme farge:)


Oliventreet mitt 'is still hanging in there', men bare så vidt er jeg redd. Treet har mistet et helt enormt antall blader gjennom vinteren, noe som selvfølgelig kan bunne i at redd-oliventre-aksjonen som jeg var fanebærer for i høst, på en måte kan ha blitt overskygget av et jeg-glemmer-å vanne-oliventreet-mitt-handlemønster isteden.

Etter å ha lett land og strand etter en skinnfell i en farge som passet rommet, fant jeg forøvrig endelig denne akkurat passe beige-brune fellen på Living for en liten stund siden. Teppet og de nye tøflene mine fra Shepherd gjør at føttene mine gleder seg til å stå opp hver morgen, noe som i seg selv er en bragd.


Jeg er forøvrig veldig glad for at jeg satt opp en bildelist på soverommet i stedenfor å spikre inn titusen spiker. Jeg kan nemlig ha en tilbøyelighet til å skifte smak ganske ofte, og jeg leker allerede med tanken på å bytte ut de små bildene med noen langt større. K'en kjøpte jeg i høst etter å ha chattet med den søte svigerinnen min. Hun og bror hadde en lengre diskusjon på om det var naturlig å ha en K hengende i leiligheten eller ikke. Hun syntes ja og at K'en stod for Kyss, Kjærlighet og Kiling i magen. Han syntes nei, at det var rart å ha bokstaver hengende på veggen, og at K'en stod for Kliss. Helt umulig å ikke være glad i dem :)


Fiin mandag:)

9 kommentarer:

 1. Veldig flott soverom dere har! Bildelister er kjempesmart, og jeg er enig med deg i at bokstaver i interiøret er stilig... Selv om vi kanskje synes det er en merkelig "interiørmote" om et par år :-) Ønsker deg en fin uke.

  SvarSlett
 2. Så deilig og svalt, her sover dere nok godt! :)
  Leser meg gjennom gamle innlegg - masse fine bilder :)
  Ha en fin uke Ü

  SvarSlett
 3. oliventrær er en utfordring om vinteren! HEr i huset har vi veddemål om trærne vil ha et eneste bald i igjen når våren kommer. Så snart det blir varmt nok åker de ut i lyset :)

  Herlig soverom :)

  Kristine

  SvarSlett
 4. Hei hopp:)

  Nå blir jeg nødt til å legge inn min første kommentar til deg, A:)

  Syns det er morsomt at du la ut vårt store og alvorlige samlivsproblem på bloggen; K eller ikke K!

  Det skal nevnes at etter mye frem og tilbake klarte jeg å lure en K inn i interiøret, med litt hjelp av lillebror som jobber på Bohus. Han kjøpte den til meg som gave, og S-E var enig i at når jeg hadde fått den så fikk det være greit... Kvinnelist lenge leve!!

  Så kan man spørre om hva jeg lærte av denne bitre krigen? Svaret er enkelt: Ikke spør samboeren om hva han syns om ting jeg på forhånd har bestemt meg for at jeg må ha i leiligheten! Dermed kommer jeg til å fortsette å snikinnføre fine ting som jeg liker, og håpe at det er lettere å få tilgivelse enn tillatelse;)

  Håper dere har det bra og at mini blir frisk snart! Vi sees kanskje hor faren din på lørdag?

  Klemmer fra Ida

  SvarSlett
 5. Viktig lærdom kjære! Jeg er så stolt! Myyye lettere å få tilgivelse for å ha lurt inn noen fine jentedetaljer enn å få tillatelse. Da skal alt plutselig være så veldig matcho:)
  Vi ses på lørdag!

  Tusen takk for hyggelige kommentarer MiaNostalgia, Vannhull og Kitty! Haha, av alle rare setninger.. Ikke så ofte jeg skriver til vannhull, epler etc, men i bloggverdenen gjør man altså det daglig. Helt naturlig:)

  SvarSlett
 6. Oi. Å skrive hor når man skal skrive hos er ikke så veldig heldig. Beklager for det:p

  SvarSlett
 7. Nydelig skinnfell, perfekt farge for rommet! :)

  SvarSlett
 8. Kjempekoselig på soverommet.. og synes k-en var flott!
  de tøflene så virkelig gode ut, kan skjønne man gleder seg til å gå med dem!


  ha en fin start på uka, selv med sykt barn!
  klem ellemell

  SvarSlett
 9. Åh det var kjempefint! Er så glad i bildelister, og i bilder ikke minst.
  Veldig koselig blogg du har:) Legger meg til som følger.
  Ha en fin dag!

  Klem Marianne

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)