onsdag 2. februar 2011

Kontor

Selv om jeg må innrømme at jeg aller helst blogger og surfer fra godkroken i sofaen med bena krøllet godt opp under meg, har lysten på en liten kontorkrok der printeren og annet kontorstæsj kan oppbevares blitt stadig større i det siste. Utfordringen har vært at den eneste plassen det faktisk er plass til en kontorløsning er langs den veggen på gjesterommet der døren til stuen er, og at kontorpulten derfor måtte være ganske smal for at den ikke skulle dekke hele utsikten inn i rommet fra stuen.

Løsningen ble inspirert av den geniale ideen Bare Miggen (nedlagt herlig blogg) fikk i fjor sommer.
Jeg kjøpte ganske enkelt 2 Expedit hyller fra Ikea til den nette sum av 149 kroner hver. Jeg satt den ene hyllen sammen nesten slik den skulle, dog uten en skillevegg nede slik at jeg fikk plass til printeren.
På den andre hyllen unnlot jeg ganske enkelt å skru på den nederste veggen samt skilleveggene inni slik at hyllen ble forvandlet til en skrivepult.
Nytt finfint kontor til 298 kroner. Noen ganger må man bare elske Ikea:)





Fin onsdag kveld:)

Klem A

13 kommentarer:

 1. genial løsning, det hadde jeg aldri tenkt på men kjempefint ble det

  SvarSlett
 2. Smart! Og resultatet ble veldig fint. Likte også inspirasjons "veggen" over skrivepulten.

  SvarSlett
 3. smart er ordet. job well done. :)

  og så fint saueskinn du har funnet deg, under her. så deilig ut å trå barbeint på om morgenen, selv om jeg aller helst forblir i senga... :)

  beste hilsner fra
  Åpent hus

  SvarSlett
 4. Utrolig smart løsning!! Den idèen skal jeg ta med meg videre til neste bolig :D

  Jeg elsker stilen din :)

  Anne Grete

  SvarSlett
 5. Så smart! :) Det ble fint - og så stilig lampe som du har! :)

  Klem

  SvarSlett
 6. Så fint det ble og så flink du har vært :)
  Kjekt å finne inspirasjon hos andre, slik som du har gjort her...
  Klem

  SvarSlett
 7. Det var faktisk bare helt fantastisk! Og siden jeg etterhvert nå trenger ett nytt kontormøbelgreie med oppbevaring er det jo helt genialt. Skal i alle fall ha det i bakhodet :D

  SvarSlett
 8. Hehe.. Klart du kan spørre ;) Dyrene i steppelandskap må gå til ett vannhull for å få det nødvendige vannet de trenger. Jeg tenkte at bloggen min kanskje kom til å være ett fristed for meg, der jeg samlet inspirasjon og energi - derfor vannhull :)

  Ha en super dag :)
  Ü

  SvarSlett
 9. Har sett løsningen hos noen bloggere tidligere, og syns den er like lur hver gang. Billig og lekkert er det også, og absolutt en ide jeg kommer til å ta med meg i ny-huset :D

  Er litt pussig, men flott, å tenke på alle de ideene og inspirasjonen man får gjennom andre blogger. Og at man kan la seg inspirere, men sette sitt eget preg på det. Fantastisk :)

  Ønsker deg en flott dag :)

  //Kaja

  SvarSlett
 10. Så utrolig smart løsning :) og så koselig det var med den gamle stolen til alt det morderne. Og super fint soverom dere har.
  Ønsker deg en fin dag.

  SvarSlett
 11. Supersmart! Takk for at du deler det med oss.

  SvarSlett
 12. "Ramlet" plutselig innom denne søte bloggen din og denne geniale løsningen:) Nå skal jeg en tur på IKEA for å skaffe meg det jeg trenger for å lage det samme... spennende! Jeg låner bildene dine, men linker selvsagt til din blogg:) Ha en super dag!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)