lørdag 5. februar 2011

Kjøkkenet vårt

God morgen! Eller litt sånn småtrøtt morgen spør du meg. Knert er fortsatt syk, og jeg er vel som mødre flest; redd når jeg hører at han hoster kraftig og lenge inne på rommet sitt, og liiivreddd når det har vært for lenge stille for da er han sikkert død!!
Natten er derfor følgelig også tilbrakt med en liten gutt godt skrudd ned mellom mamma og pappa, mens jeg stadig har våknet opp for å foreta det som sikkert er høyst unødvendige pustesjekker. Tror ikke jeg var så gal før jeg ble mor altså :)

Nuvel, tilbake til interiør. Jeg tenkte nemlig jeg kunne vise noen bilder av kjøkkenet vårt i dag. Det har jeg aldri gjort før. Med god grunn.


Kjøkkenet vårt hadde nemlig terrakottafargede fliser helt til forrige helg, men det var ikke fargen jeg gremmet meg mest over. Det var de lekre koppene og karene som prydet flisene med en halvmeters mellomrom! Det var med andre ord ikke et sekund for sent (!) at jeg forrige helg fant motivasjonen til å skrubbe ned flisene med rødsprit, før jeg grunnet med to strøk heftgrunn og påførte et godt lag oljemaling.
I tillegg pusset jeg ned hele kjøkkenbenken med slipemaskin og påførte 3 strøk med drivvedbeis (selvfølgelig:).


Mentalt sett er nok vårstemningen på vei mer enn jeg var klar over, for jeg kjenner stadig et gryende behovet for å sette frem ting med farger. Inne i skapet mitt fant jeg disse fantastiske små emaljerte espressekoppene i porselen, som jeg har arvet etter oldemor og som jeg nesten hadde glemt. Nå er de tatt frem i lyset og får pryde kjøkkenbenken ved siden av espressemaskinen. Ikke så mye som skal til noen ganger for at man skal få den gode følelsen når man kommer inn på kjøkkenet sitt:)


I en perfekt verden hadde selvfølgelig skapene gått til taket og hatt andre knotter, og med tider og stunder kommer vi helst sikkert til å ta en skkelig oppgradering her inne. Enn så lenge er jeg bare glad for at et par bokser med maling og noen få timers innsats kan få deg til å gå fra gru til glede på et blunk:)


  Snart fylles huset av familie, og jeg gleder meg. Indisk mat, is og boller står på menyen. Til grytene!!

God lørdag:)

11 kommentarer:

 1. Kjøkkenet ble jo super fint. Og de mørke benkepaltene var jo så fine.
  Ønsker deg en god helg.

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig kjøkken dere har. Likte veldig godt det første bildet;-)Ha en herlig dag sammen med familien!

  SvarSlett
 3. Kjempe fint kjøkkenet deres!!
  Likte forresten det forige innlegget ditt veldig godt jeg! Kunne ønske meg flere slike :)
  Tror jeg kan lære mye av deg. Flink du er. Høres ut som du har en veldig spennende jobb å gå til ihvertfall.
  Kos dere så masse med familie. GOD HELG!
  Klem Marie :)

  SvarSlett
 4. kjempeflott kjøkken dere har. Jeg er veldig glad i stilen som pryder det du har vist oss av huset ditt også, masse inspirasjon å finne her hos deg. klem

  SvarSlett
 5. Flisene ble veldig fine - skulle likt å sett dem før du malte dem også :-) Etter selv å ha vært mamma i 7 uker så kjenner igjen mors-kjærligheten og redselen for at det skal skje noe med den lille... Veldig koselig å våken opp med den lille krabaten mellom seg, forresten :-) God bedring til ham og fin søndag til deg!

  SvarSlett
 6. Flotte bilder - koselig kjøkken du har
  lykke til :)
  hilsen anita s

  SvarSlett
 7. Så flotte bilete!! Likte kjøkkenet ditt veldig godt:) Enkelt men likevel personleg:)) Så flott å sjå inn mot spisestua, trur eg må ha meg ein runde her inne hos deg:)))

  Klem frå Ann

  SvarSlett
 8. Hei på deg!

  Fint kjøkken, veldig lyst og lekkert!

  Lykke til,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 9. Fine bilder fra et veldig fint hus

  SvarSlett
 10. Så fint kjøkken og spisestue som jeg så i bakgrunnen på bildene.

  Lykke til!

  Jeanette :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)