mandag 14. februar 2011

Hverdagskjærlighet

Noen ganger får jeg en rar følelse av at det er like før hjertet renner over. Dette fenomenet finner herlig nok sted relativt hyppig, og i aller størst grad når jeg iakttar samspillet og kjærligheten som lyser mellom de fantastiske mennene som falt inn i og beriket livet mitt for henholdsvis 13 ½ og 2 ½ år siden.

Det kan være som i går da jeg smilende iakttok hvordan de automatisk hentet seg hver sin vogn da vi kom til butikken, og hvordan de med største naturlighet tuslet side ved side med vognene sine. Eller da jeg la merke til hvordan M passet på at alle de "gode" matvarene som det er gøy å trille rundt på alltid havnet i Lille ws vogn, mens han puttet dorullene og Zaloen i sin egen.


Eller da de begge to jobbet ivrig med å måke vekk snøen fra inngangspartiet etter gårsdagens aketur. M med sin store blå skuffe som han har kjøpt fordi den tar unna mye snø. Og Lille w med den lille blå skuffen han har fått av pappan sin for at han skal få lov til å være med å "hjelpe" han også.


 Du vet, helt vanlig hverdagskjærlighet..

Som jeg elsker de!

(Mobilbilder - derav kvaliteten:)

7 kommentarer:

 1. Utrolig søtt :)
  Skjønner at hjertet ditt renner over til tider.

  Apropos hjerte, Happy Valentine! :)

  SvarSlett
 2. Herlig! :-) Skjønner godt hva du mener for jeg kjenner også at hjertet renner over av kjærlighet av og til når jeg ser på de to "mennene" mine, selv om den minste ikke kan "hjelpe" så mye til ennå :-) Happy Valentine!

  SvarSlett
 3. Hverdgaskjærlighet...
  Absolutt et vakkert ord :o)

  Happy valentine<3

  SvarSlett
 4. Så vakkert <3 Blir helt varm i hjertet <3
  Happy Valentine, søte deg!

  Klem Silje

  SvarSlett
 5. Så fine! I en stressende hverdag glemmer man ofte de søte små ting, takk for at du minnet meg på det i dag :) Du er virkelig herlig!

  SvarSlett
 6. Hverdagskjærlighet, for et nydelig ord og et fantastisk flott innlegg.

  SvarSlett
 7. Ååååå:D Så ufattelig herlig innlegg:D

  Ønsker deg og dine en kjempefin kveld!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)