søndag 13. februar 2011

Morsdag

I fjor på denne tiden gruet jeg meg veldig til morsdagen. Den aller første morsdagen etter at jeg mistet mamma. Det var ikke noe å  grue seg til. Morsdagen ble fin. Jeg kjøpte tulipaner til mamma slik jeg alltid har gjort og tenkte på hvor heldig jeg er som hadde henne i 31 gode år før hun plutselig var borte.

Etter at hun døde syntes jeg synd på meg selv fordi jeg ikke hadde noen mamma lenger. Nå vet jeg at jeg tok feil. For jeg har jo en mamma - hun fikk bare ikke sjansen til å leve lenger. Men hun har lært meg alt om å faktisk gjøre det. Og det er det jeg skal!

Tulipanene er til deg mamma. Jeg håper du ser de ♥


8 kommentarer:

 1. Jeg mistet min egen gode mamma da jeg var sytten og jeg er så enig med deg. Jeg er supertakknemlig for den tiden jeg fikk ha med en utrolig god person. 17 år jeg skal være veldig takknemlig for. Hipp hurra for alle gode mødre i dag! :)

  SvarSlett
 2. Et nydelig og rørende innlegg!
  Du skriver så godt og når du skriver om mamman din får jeg alltid inntrykk av at dere hadde et helt spesielt forhold.
  Uendelig trist at hun ikke fikk være sammen med dere lengre, men så godt at du kan føle takknemlighet over den tiden dere fikk.
  Jeg er helt sikker på at hun ser tulipanene!
  Klem til deg!

  SvarSlett
 3. For et fint innlegg, og det er jo sant som du sier at en mamma vil du jo alltid ha selv om hun ikke er hos deg fysisk :)

  Håper du får en fin dag og gratulerer vennen ♥

  SvarSlett
 4. Selvfølgelig ser hun tulipanene. Hun koser seg over deg og resten av familien. Og hun holder nok et ekstra øye med barnebarna. Klem fra tante

  SvarSlett
 5. Vakkert innlegg og så koselig med blomstene. Jeg er sikker på at mammaen din følger med og ser de nydelig tulipanene.
  Så utrolig fin stue du har. Liker det mørke og det lys sammen.

  SvarSlett
 6. Så vakkert, varmt og rørende innlegg. Det er fint å lese at du kan føle takknemlighet over årene dere fikk sammen, og at hun alltid vil være med deg selv om hun ikke er der fysisk. Håper morsdagen din har vært fin! Klem :-)

  SvarSlett
 7. Så nydelig og rørende skrevet ♥ fine ord og en tankevekker :) fint at du kjøper tulipaner til henne, og er sikker på at hun følger med deg ♥ Ha en fortsatt fin kveld kjære deg ♥ Klem fra Mette

  SvarSlett
 8. Fortsatt er jeg full av beundring
  over din måte å se livet og på!
  Din posetive energi deler du med oss andre
  som leser bloggen din!
  Tusen takk! <3<3

  PS:
  Jeg tror helt sikkert hun ser
  de vakre hvite tulipanene;o)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)