torsdag 27. januar 2011

Baderomsfavoritter

Hei hei fra en iiiskald Stockholmer! Har akkurat kommet hutrende inn døren, hoppet i hotelltøflene (elsker når de har tøfler:) og pakket meg godt inn under dynen etter en lang dag. Men jeg klager ikke altså. Nå er middag og et glass vin på vei opp til meg og det er helt greit å være på tur igjen:)

Noen ganger er det utrolig vanskelig å finne motivasjon til å starte på enkelte prosjekt. Baderomstaket vårt har vært et slikt prosjekt. Jeg har liksom knepet øynene litt igjen hver gang jeg har vært inne på badet og alltid sett rett frem, aldri opp! Slett ingen dum strategi tenker kanskje du, men i lengden ble den altså ørlite tynn. I helgen fikk jeg plutselig malegnisten igjen, og etter niskrubbing med rødsprit, nøye innpakning av hver eneste lille spot i taket, to strøk grunning og like mange strøk med oljemaling, var jammen baderommet vårt ferdig. Helt ferdig! Glad glad glad!


Siden badet har hvite fliser både på vegger og gulv ble rommet nesten litt i overkant sterilt med hvitt tak også. Kanskje spesielt siden vi stor sett bare har håndklær i beige/gråtoner fra før av. Og hvem vil vel ha et sterilt sykehusbad? Ikke jeg. Jeg vil ha spa-feeling på badet mitt!


Så jeg samlet litt av ting jeg allerede hadde og gjorde så godt jeg kunne.


I "spa-hjørnet" mitt fikk blant annet to favoritter plass. Hårproduktene fra Shu Uemura er de beste jeg har prøvd, og spesielt produktet Silk Oil (som riktignok ikke fikk plass her). Oljen påføres i håret etter vask og gjør underverker for oss med masse hår med dårlig oppdragelse.
En annen favoritt er hjemmeparfymen som jeg ikke klarer å tyde hva heter her jeg sitter i hotellsengen:) Men den er kjøpt på Home and Cottage og får hele rommet til å lukte fantastisk! Må snart ut å kjøpe ny ser jeg..


Dette er også en favoritt. Snille pappa kjøpte Vipp bøtte til meg til jul og jeg ble glad. Tok ca 30 sekunder fra jeg åpnet pakken tror jeg til jeg satt nede på badet og ønsket bøtten velkommen på den nøye utvalgte plassen:)


Siste favoritt er håndklet fra Missoni som jeg synes lyser opp hele rommet. Jeg elsker fargene og mønsteret og at sykehusfølelsen plutselig er laant unna:)


I morgen er det fredag! Kan nesten ikke vente med å komme tilbake til guttene mine:)

Ha en herlig kveld!

5 kommentarer:

 1. Så flink du har vært! Vet alt om små prosjekter som blir liggende, men det er så godt å få ånden over seg!

  Ha et fint hotellopphold, og nyyyyt vinen :)

  SvarSlett
 2. Så fint badet ble med "nytt" tak!
  Helt utrolig hvor mye litt hvitmaling
  kan løfte et helt rom:o)
  Synes så absolutt at du har oppnådd
  spafølelse på badet ditt!!
  God helg til deg og dine:o)

  Klem

  SvarSlett
 3. Deilig å få slike ting overstått og "krysset av på lista". :) Så fint badet ble, med både tak og stæsj! Et lite baderomsteppe kan også lune det hele ned litt hvis du fortsatt føler på at det kjennes sterilt. Deilig med litt spafeeling hjemme! Misunner deg det hjørnet der med badekar altså. Her er bare dusj, og ikke mye spa over akkurat det;)

  Kos deg videre i Stockholm!

  SvarSlett
 4. Deilig å få gjort det man tenker man skal gjøre. Og takmaling er jo litt av en jobb, men fint blir det jo. Og synes du har fått en deilig spastemning på badet ditt.
  Håper du får det fint i Stockholm.

  SvarSlett
 5. Utrolig flott bad dere har laget dere!! Missoni var prikken over i-en :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)