fredag 21. januar 2011

Ferie

Når det er som kaldest på vinteren blir godfølelsen ved å planlegge og booke sommerens ferier litt ekstra god. Det er alltid godt å ha noe å se frem til, og for meg er planleggingen og det å glede seg til ferien halve moroa. Også varer jo reisegleden så mye lengre da:)

I fjor reiste vi på charter, og selv om vi storkoste oss på hotellet vårt på stranden, kunne vi tenke oss å se litt mer enn bare strand i år som vi skal være borte i 14 dager. Etter litt research har vi nå derfor booket fly direkte til og fra Malaga, leid oss en fin bil, og ikke minst leid oss en herlig 90m2 stor leilighet på stranden med utsikt fra balkongen utover Middelhavet (via finn.no).


Grunnen til at jeg skriver dette er at jeg ble så overrasket over hvor komfortabel og rimelig denne løsningen ble i forhold til charteralternativet. For kostnaden for fly, bil og en herlig leilighet med 2 soverom, stue, spisestue, kjøkken, vaskerom, balkong og svømmebasseng, ble faktisk flere tusen kroner billigere enn hvis vi skulle booket en 1-romsleilighet på hvilket som helst Blue Village hotell. Og med bil har vi jo plutselig mulighet til å reise rundt til Malaga, Marbella, Gibraltar, Ronda, Lille Mijas og alle stedene vi har blitt så veldig veldig glad i langs Spanias sydligste kyststripe. Noe å tenke på når man booker årets ferie kanskje?


Gleder meg til sommeren jeg nå. Gleder meg veldig:)

Men først er det fredag. Og kvalitetstid med mine kjære venter. Absolutt noe å glede seg til det også!

Må bare først få lov til å takke Anita som fikk meg til å le for meg selv da jeg leste at hun hadde tilbrakt en hel sykedag på å lese hvert eneste innlegg jeg har skrevet på bloggen min fra den spede starten i oktober 2009. Jeg bøyer meg i støvet og håper virkelig du ikke ble sykere av lesningen:) Takk også til dere andre som har tittet innom meg i det siste og gledet meg ved å legge igjen noen ord. Jeg har ikke vært veldig bortskjemt med kommentarer tidligere og derfor blir jeg så glad når noen i blant gir seg til kjenne slik at jeg får kjenne litt på følesen av at det faktisk er noen der ute som gidder å lese det jeg skriver. Det får meg til å få lyst til å fortsette og til å prøve å bli litt bedre :)

Nå skal jeg ut å lete etter en rusten A til Cathrine:)

Ha en herlig helg!!

6 kommentarer:

 1. Hei!
  Hehe, så bra! Nå ble jeg glad! :)
  Hm.. sitter inne mens det er godt og trist ute. Bilder av strand og sol fikk meg til å drømme meg vekk. Men om under 1 mnd reiser vi til Dubai for halvannen uke. Og det skal jammen bli godt! Lykke til med letingen, tvi tvi :) Vi mailes!

  SvarSlett
 2. Hehe, ikke godt og trist, men GRÅTT og trist..

  SvarSlett
 3. Hehe...morsom kommentar! Eg blei absolutt ikkje sjukare, det er faktisk sånn at bloggelysta nesten kom tilbake..
  Men eg vel å oversjå den litt til, det nyttar liksom ikkje å erklære bloggen for død og så plutselig kome tilbake i hytt og pine. Den avgjersla må vere bankers;)
  I mellomtida gler eg meg over alt som har blomstra opp i tida eg har vore vekke frå blogglandia, og har lagt meg til som følgjar av bloggen din!
  God helg til deg og gutane dine:)

  SvarSlett
 4. ÅÅÅ:D Det er så gøy å planlegge ferie!!! Kjempegøy! Bestilte alt med bryllupsreisen vår selv og det er jo mye gøyere det enn å bestille alt som en pakketur, men nå er jeg kanskje unormalt glad i å sitte å lete gjennom hoteller og finne greie flybilletter:P hehe.

  Kan du ikke skrive litt om byene du er kjent i?:) Bare visst du har lyst da;) Er så gøy å få litt råd:)

  Ønsker deg en herlig kveld:D

  SvarSlett
 5. Åja, det er kjempekos å planlegge ferie! Gleder meg selv til sommeren, hvor MrNostalgia og meg har tenkt til å dra noen uker til Italia eller Hellas, eller kanskje et annet sted... Vi er i startfasen på planlegging her :-) Det er forresten veldig hyggelig å være tilbake i Blogglandia, etter flere måneders fravær, og lese seg opp på favorittbloggene mine - deriblant din fine blogg. Ønsker deg en fin helg.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)