fredag 7. januar 2011

2010

Hei hei:)

Stakkars lille julenissen min begynte å se litt sesongforrvirret ut der han lå som det første man så når man kom inn på bloggen min. Synes derfor det vel er på plass å dytte han litt ned på siden og å gi et ørlite livstegn fra meg. Men muligens bare et lite et for jeg er fortsatt litt blogglat kjenner jeg. Dessuten er det myyye å gjøre for tiden:)

Siden jeg ikke har kommet meg helt i interiørmodus etter ferien enda og fortsatt har juletreet stående glitrende i stuen, tar jeg meg den frihet å se litt bakover isteden. På året som har gått altså. Ikke så interessant for andre enn meg selv kanskje, men jeg elsker oppsummeringer, og den som vil kan gjerne følge med i svingene så lenge de orker:)

Januar:
I januar rulet beige stuen, ikke Brio, etter at en hel haug med kurver flyttet inn i Oslo-leiligheten vår og skjulte lekekaoset som truet stuen!


Jeg følte meg kreativ og laget et board der jeg listet favorittstedene mine i verden.

Jeg fikk dilla på drivvedbeis og laget min egen versjon av yndlingsbildet mitt fra Rocket St George.
 

Og jeg lagde en masse mindre bilder ved å leke meg med ord og bokstaver. Det var liksom ikke grenser for hvor kreativ jeg ønsket å være i januar. Noe måtte man jo finne på i snøkaoset!
Februar:
I februar begynte jeg å bli ørlite lei av at det snødde konstant ute og gjorde defor mitt beste for å kose meg inne.
Dessuten bakte jeg som en gal. Jeg bakte cupcakes fra Magnolia Bakery.Og verdens beste sjokoladekake.For ikke å snakke om mine favoritt gulrot cupcakes.Så fort det stoppet å snø var vi ute og trillet og koste oss. Som regel langs favorittruten vår langs Akerselven.Og vi koste oss med boller og passet på å drikke kakao hver søndag.Mars:
I mars gikk vi mye på ski.


Jeg hadde bursdag og ble skjemt bort av de jeg er glad i.

Og vi tilbrakte en fantastisk fin helg på Sjusjøen sammen med 3 gode vennepar.April:
April startet med påskeferie og en helt herlig uke på hytta på fjellet.


Vi storkoste oss i snøen.

Og fulgte spente med på at nybygget på hytta begynte å nærme seg ferdig.Da vi kom tilbake til byen kom våren til Oslo.Og vi var ute og tuslet eller koste oss i en av Oslos parker med solbriller på nesen så ofte vi kunne.Mai:
I mai kjøpte jeg meg ny sykkel og syklet stort sett hvorhen jeg skulle.Mammas blomster dukket plutselig opp i blomsterbedet, 2 år etter at hun plantet dem, og 1 år etter at vi mistet henne.


Jeg kjørte til Grimstad når jeg egentlig skulle til Arendal.Og storkoste meg i de fine interiørbutikkene på sørlandet.Vi hadde en fantastisk fin ferie på Mallorca.Hvor vi badetOg solte ossOg nøt livet til det fulle!Juni:
I juni nøt vi at sommeren endelig nærmet seg Oslo.


Vi nøt bylivet og tuslet stadig innom søndagsmarkedet på Birkelunden.Men vi så at Lille w i stadig større grad koste seg i litt mer landlige omgivelser der han kunne løpe fritt rundt. Vi feiret Midtsommar på Oddenby på svensk vis med gode venner.Med sild, poteter, nubbe, maistang, hvite kjoler og blomsterkranser i håret.Juli:
I juli kjøpte vi oss lettere impulsivt et rekkehus og flyttet fra byen til et mindre sted ca 15 minutter utenfor Oslo. Midt oppi all vaskingen og pakkingen reiste vi til Kristansand med et vennepar.Vi rakk akkurat å avslutte en herlig dag i Dyreparken før himmelen åpnet seg.Og Lille w var søt og umulig på samme tid.Vi hadde noen flotte dager på hytta i Grebbestad.Hvor vi tilbragte masse tid i båten og levde på reker med aioli.Og lille w var på sin aller første topptur på fjellet.Det vil si; han satt i bæremeis opp, men gikk hele veien ned selv. Mamma var stolt:)August:
I august kom sommeren vi hadde ventet så lenge på til Oslo. Vi tilbragte mye tid på Fornebustranden.


Og vi koste oss i Grebbestad der Lille w blant annet plukket blåbær..


..som han så stappet ned i lommene på den nye beige buksen sin..Vi koste oss med flere tropenetter på terrassen vår.Og var på tidenes a-ha konsert på Ullevaal Stadion.September:
I september stod endelig gjesterommet vårt ferdig.Jeg ble superglad da jeg endelig fant lampen fra Tord Boontje.


Og jeg hyllet kjærligheten ved å leke meg litt med dymotang og rammer.Ikke så rart kanskje da vi feiret 5 års bryllupsdag samme uke som vi feiret med en skikkelig helaften ute.


Jeg ble dessuten den lykkelige eier av Hanimi-lampen fra R.O.O.M som har lyst opp rommet til Lille w siden.


Og var så glad for at rommet hans endelig var ferdig.


Oktober:
Oktober tok med seg høsten, og jeg tok med høsten inn i stuen.
Vi impulsmalte hytta på fjellet brunsvart.Og tilbrakte flere helger der oppe i fantastisk høstvær.Inne i hytta skrubbet og knikket vi, hang opp nye gardiner og satt opp den nye sofaen.Og var strålende fornøyde med den nye hytta vår etter oppgraderingen.Spesielt deilig var det å endelig få et ordentlig bad.Jeg reiste til Berlin med jentene mine


  
Og ferdigstilte vaskerommet hjemme.


Dessuten ble vi endelig lykkelige eiere av en pen hvitoljet trapp, etter en lang og intens krig med linoleumbelegget som lå der tidligere. De gode vant til slutt, men det var liiike før jeg ga opp slaget halveis og bare kjøpte en ny trapp:)


November:
I november tilbrakte jeg noen dager i Helsinki med jobben.


Og kjøpte med verdens søteste lille luftballong til rommet til Lille w.Jeg dro et tre inn i stuen etter en kort skogstur og kastet det like fort ut igjen da det tross alt ikke så ut!Jeg hadde juleverksted med jentene.Og smuginnførte jul med stor iver.Desember:
I desember hadde M og jeg noen romantiske dager for oss selv i København:)


Jeg bygde pepeprkakehus med 'more is more' mentalitetVi storkoste oss med å feire jul hjemme sammen med Ms familie.Verdens minste skigåer var ute på sin aller første skitur på hytta i romjulen.Og den samme lille mannen fikk holde sitt aller første stjerneskudd på nyttårsaften, noe han syntes var fryktelig fasinerende. Overgangen til det nye året ble feiret på fjellet sammen med to gode vennepar og vi hadde noen hyggelige dager med spill, peiskos, god mat og lange skiturer. Frister til gjentagelse:)


Det var 2010. Et fint år synes jeg. Nå gleder jeg meg til å se hva 2011 bringer:)

Et noe forsinket, men allikevel like hjertelig: Godt Nytt År!!

:)

14 kommentarer:

 1. wow, for en flott oppsummering!!!
  masse flotte bilder og fine tips!!

  god helg

  klem beate (som også nøt a-ha på ullevaal!)

  SvarSlett
 2. Så koselig kavalkade! Det er kjempe stas å lese syntes jeg, for har jo ikke fulgt med på alle så lenge siden jeg jo startet bloggen i juli:)
  Ser ut som dere har hatt en kjempe innholdsrikt år!!
  Stor klem fra det bløde sørlandet!

  SvarSlett
 3. Et riktig godt nytt år til deg...det må jeg si var et meget begivenhetsrikt år du/dere har hatt...masse hyggelige ting :)
  kos deg med året 2011....tror det blir et bra år det og:)
  klemklem

  SvarSlett
 4. Kjempefin kavalkade. Du har hatt et innholdsrikt år og jeg er sikker på at 2011 blir et flott år for oss alle. Det er jo en engel som passer på oss vet du. Klem fra tante

  SvarSlett
 5. Hei, du søte!!
  Godt nytt år:)
  For en fiiiin oppsummering! Husker igjen mange av bildene dine, og de er så flotte!
  Ser ut som om du har hatt et fint år sammen med fine mennesker!
  Det virker som om dere er så flinke å finne på ting. Å prioritere å være sammen og skape gode øyeblikk og fine minner!
  Det er så viktig!
  Tror jammen mitt nyttårsforsett skal være at vi som familie skal KOSE oss mer! Riktignok krever det ofte litt planlegging, men som regel er det jo absolutt verdt det!:)
  Så takk for at du fikk meg til å tenke på det:)

  Nå skal jeg lage taco til meg og mannen.
  Han skulle legge eldstemann og har nok sovnet der nede:)
  Jeg har gjennomført første arbeidsuke på 1.5 år, og kjenner at det er fantastisk med helg!!!:)

  Klem til deg!

  SvarSlett
 6. en helt nydelig oppsummering. Virkelig gøy å se så mange av de flotte bildene samlet på ett innlegg:-) Det virker som at 2010 var ett veldig bra år for dere, ønsker dere alt godt for 2011. KLem Helen

  SvarSlett
 7. Ahhh... Fantastisk at du deler dette med oss! Så flott år du har hatt! Og den nydelegaste lissje fyren din, som tydelegvis held dokke i aktivitet! Elska bilda der han stikk avgårde!

  Eg håper at 2011 blir eit like fint år for deg og dine!

  Stor klem!
  E

  SvarSlett
 8. Der var du endelig tilbake:o)
  Kjempe fin oppsummering!
  Riktig godt nyttår til deg og dine<3

  SvarSlett
 9. Jeg er imponert over innsatsen din, kjære A. Du mestrer så mye - på lekkert vis! Og da snakker jeg ikke bare om interiør og bilder! Godt nytt år!!

  SvarSlett
 10. For en oppsummering!! Fantastiske bilder og fin tekst! Det er veldig kjekt å lese bloggen din!

  Godt nytt år til deg og dine- må det bli et like godt år som 2010 virker å ha vært! :-)

  SvarSlett
 11. wooow!! For ein nydelig blogg! og fantatiske bildebruk :D og for ein skjønn oppsummering av året.. :) ser du liker å reise? reist ein del?-elsker det... eg digget den "boarden-"din med liste over dine favoritt plasser..kor har du fått materialene til å lage-/eller eventuelt kjøpt den?? drit rå!:D

  so masse kreativt du har funne på i løpet av året da!:D
  -AndaKarro ~~ http://www.andakarro.blogspot.com

  SvarSlett
 12. Fantastisk årskavalkade...gleder meg til å følge deg videre i året vi allerde er godt i gang med. Takk for titten.
  Klem fra Maliva

  SvarSlett
 13. Hei! For en fin årskavalkade, og nydelig blogg du har. Skulle gjerne spurt deg om noe, men kan ikke finne noe kontaktinfo på deg her. Setter derfor pris på om du vil sende meg en mail: jeanettefoto@hotmail.com
  Ha en fin kveld!!
  Hilsen Jeanette Bækkevold:-)

  SvarSlett
 14. Så koselig å ha deg tilbake <3
  Godt nytt år!!
  Herlige bilder og minner fra året som har gått. Måtte 2011 bli like fantastisk for deg og dine <3
  Smiler når jeg ser de nydelige bildene av lille W - han er helt skjønn.
  Klem Silje

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)