tirsdag 3. august 2010

Sommeren 2010

Hei hei!!
En deilig lang ferie er over, og med det tenkte jeg også at min impulsive og minst like lange bloggpause burde nærme seg slutten også:) Rare greier altså, men i det jeg gikk inn i feriemodus hadde jeg plutselig ikke en døyt å skrive om lenger. Jeg var altfor opptatt med å sole meg, lese bøker, reise på turer, lage sandslott og bygge togbaner. Dette har vært den store Briotog-sommeren, og jeg vet ikke hvem som er mest hekta. Lille w er fullstendig opphengt i togbanen sin og jeg mener følgelig at han er den største togfantasten, men svigerfar har sine tvil etter at han tok meg på fersken i å bygge en diger bane leeenge etter at Lille w hadde lagt seg en kveld:)

Mine feriebilder vekker vel ikke akkurat allmenn interesse, men siden det er så lenge siden jeg har vært her inne, og siden dette tross alt er min side, tillater jeg meg å legge ut noen bilder fra ferien likevel:)

Etter å ha tilbragt noen deilige dager på Løkholmen og i Helsingborg, gikk turen videre til Kristiansand med et vennepar. Jeg synes den nye fiskebryggen i sentrum er så hyggelig. Herlig å sitte under varmelamper på en av restaurantene på brygga til langt på natt og late som om det var en nydelig varm sommernatt:)

Vi var innom fantastisk vakre Skottevik i Lillesand, der jeg virkelig fikk vekket til live barndomsminner om lange dager med lek og moro, krabbesfiske og kanopadling. 


Sørlandet på sitt aller beste:)


Under: Mitt liv som småbarnsmamma, presentert via en svært lite estetisk minicollage:) Vi har konkludert med at det  ikke er noe som heter å reise på ferie når man har meg seg en svæært aktiv og nysgjerrig liten 2-åring. Vi kaller det fra nå av bare "å reise". Her er Lille w og hans mor i en positur som etter hvert ble svært velkjent: Lille w i full fart i motsatt retning enn det vi ønsker og alltid i akutt fare for å skade seg selv, og mor i fullt firsprang etter for å prøve å minimere skadeomfanget.

Heldigvis har han ikke lopper i blodet hele tiden. Han har også evnen til å ta seg en tår og speide utover havet et lite sekund....takk gud:)


Vi var i Kristiansand Dyrepark i fantastisk vær og koste oss veldig..


..helt til det plutselig slett ikke var så fantastisk vær lenger. Men humøret trenger ikke å bli dårlig selv om været blir det:)


Etter litt sørlandsidyll gikk turen videre til svigerfars fantastiske lille sted i Grebbestad.


Dagene ble som regel tilbragt i båten. Ingen ting er bedre enn å putre rundt i skjærgården, eller å gå i land på små øyer som man kan oppdage helt for seg selv.

Vakre Havstenssund med sjøboden der de serverer verdens beste krepsesandwich ble besøkt både en og to ganger.Siste uken av ferien ble tilbragt på hytta på fjellet. Hengeren vår var full av gamle møbler fra mamma og pappas hus, og før vi hadde rukket å pakke opp matvarene vi kjøpte på veien opp var jeg allerede i gang med å innrede og style:)


..og å plukke blomster. Jeg elsker blomsterfaunaen på hytta og man trenger ikke mange minutter på å lage de mest fantastiske buketter med et hav av forskjellige blomster.


Lille w fikk endelig kommet seg på sin aller første topptur, og vi fikk testet ut bæremeisen.

Fornøyd fjellgeit på toppen. Han gikk nesten hele turen ned selv mens han holdt oss i hendene. Noen ganger glemmer jeg at han bare akkurat har fylt 2 år, for han har plutselig blitt så stor. Mammas stolthet:)


"Åa" renner rett forbi hytta vår, og badekulpen vår er veldig god å ha på varme sommerdager. Mens far og sønn fulgte båten nedover, badet mor. Ikke kjempevarmt, men veldig veldig herlig likvel. Bilder skal dere slippe å se:)


Jeg har forøvrig 10000 bilder fra vårt nye hjem som jeg gleder meg til å vise frem. Sommeren har også blitt brukt til å flytte ut og vaske ut av 2 leiligheter, og male, male og maaaale. Men jeg er ikke lei enda, det blir så fint:)

Håper du som er innom har hatt en herlig sommer som vil vare i mange mange uker til.

4 kommentarer:

 1. Så flotte bilder fra ferien! Og jeg lo godt over bildene der du løper etter lille W. Jeg kjenner meg igjen!:) Og Frøken Fly løper fortere vi vi løper etter, hun lager jo alt til en lek og da får vi plenty trim:) Han er utrolig skjønn og det ser ut som dere har hatt det fint. Er spent på å se bilder av det nye huset! Ha en fin tirsdag!:) Klem H

  SvarSlett
 2. Ser ut som dere har hatt en fantastisk ferie:D Kjempeflott bilder:) Blir gøy å se bilder fra leiligheten:D

  SvarSlett
 3. Herlige feribilder!

  Hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 4. Ser ut som om dere har brukt ferien godt!

  Gleder meg til bilder fra deres nye hjem, forventningene er på topp!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)