onsdag 4. august 2010

The cherry blossom girl

En av mine desiderte favorittblogger er vakre The cherry blossom girl. Bloggen drives av den franske designerspiren Alix Bancourt, og ble blant annet beskrevet av Teen Vogue som "et high-fashion eventyr i nåtid". Jeg kunne ikke vært mer enig. Hennes forkjærlighet for eventyrlige heltinner og evne til å ta fantastiske bilder, river deg lett med inn i en eventyrverden fylt med svale og florlette stoffer og fantastiske kreasjoner. Og de som kjenner meg vet jo at det er en verden jeg gjerne skulle dypdykket innom minst et par ganger i uken!

Bancourt giftet seg nylig, og kjolen ble sydd i det fantastiske showrommet til stylisten Maria Lucan Hohan. Jeg elsker bildene hun tok under prøvingen av brudekjolen, og hadde slett ikke hatt noe som helst i mot å bli låst inne i dette rommet en kveld sammen med et knippe gode venninner og litt bobler. Lov å drømme:)


Jeg får besøk av hele familien i dag som skal feire lillebrors bursdag. Han serverer kaker, og jeg som prøver å bli sunn etter en særdelels usunn sommer, serverer grønnsakspizza med rå grønnsaker. Høres kanskje litt sært ut, men er helt fantastisk godt. Så får vi se hvor lenge kakene får stå før jeg foretar dypdykk der også:)

Ønsker deg en herlig onsdag!


Alle bilder: Alix Bancourt

4 kommentarer:

 1. Så utrolig kosli at du likte kjole:D:D:D SYntes også den var fantastisk;) hehe. Trist jeg ikke får gå i den igjen. Nydelige bilder du hadde her da! Nydelige kjoler! Kunne gjerne vært der en tur før bryllupet:P hehe

  Ha en herlig dag:D

  SvarSlett
 2. Dette var fantastiske kjoler! EEElskar slik eventyrlook! Skal i bryllup i september, og fann nesten draumekjolen i sommar... Berre nesten... ;) Lykke til med feiring av broren! Litt kake skadar ikkje ein gang i blant! Tvert imot.

  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 3. Hei kjære deg:)

  Og velkommen tilbake i bloggeuniverset;) Var selv "borte" herfra en tre ukers tid, og måtte manne meg opp før første innlegg igjen! Man kommer jo helt ut av rutiner, hvis man kan kalle blogging det;) Og så trenger man å koble ut også tror nå jeg...

  Jeg koste meg sååå med ferieinnlegget ditt under her:)
  Du får meg alltid til å smile med tekstene dine, og bildene forsterker jo bare alt:)
  FOR en sommer dere har hatt, og så mye dere må ha opplevd!
  Og ja, ferie med en aktiv to åring blir ikke ferie som den engang var, det kan vi nok konkludere med!
  Du skulle sett meg i Hellas; mamman med det blonde håret, som løper langs stranden, frem og tilbake, frem og tilbake, etter sønnen med det enda blondere håret, hihi:)
  Men jeg ville aldri hatt det annerledes, alt for barna, er det ikke det man sier;)

  Veldig spent på huset dere har kjøpt, kom gjerne med alle de tusen bildene:)


  Elsker kjolene over, i en klasse for seg rett og slett!


  Nyt kvelden,
  god klem Kjersti

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)