mandag 9. august 2010

Gjesp..

.. Noen ganger er det litt ekstra tøft å stå opp om morgenen. På mystisk vis inntreffer gjerne disse morgenene rett etter kvelder der man har lagt all sin innsats i å ignorere klokken som febrilsk prøver å fortelle deg at du burde vært i seng for lenge siden. Men så er det jo så mye hyggeligere å sitte oppe..

Morgenen i dag er akkurat en slik morgen som beskrevet ovenfor. Og kvelden i går likeså. Og det var så verdt det:)


I Norge er man ikke bortskjemt med kvelder der man kan sitte barfot ute i en sommerkjole hele kvelden uten å være i akutt fare for å måtte amputere nevnte føtter eller pådra seg en skikkelig snue (mye finere ord enn forkjølelse:) I går viste derimot været seg frem fra sin aller beste side, og tillot oss både å bade lenge i sjøen uten å bli kalde, og å sitte ute på terrassen til langt på natt og nyte sommeren. For den er slett ikke over. Den har så vidt begynt. Jeg gir ikke opp håpet:)


Kanskje ikke så rart jeg var varm. Jeg gikk som vanlig overboard med stearinlystenningen min. Men hvorfor begrense seg når resultatet blir så romantisk:) M måtte nesten bære meg ned trappen for jeg skulle iallefall ikke legge meg. Angret litt akkurat da jeg stod opp:)

Vi har forøvrig tenkt til å bytte ut møblene på bildet over med en rottingsalong (vi har jo spisemøblement på den andre siden av terrassen). Tror det blir fint? Nå er det vel snart salg hos de fleste tilbyderne, så da skal vi se om det ikke blir lounge-stemning på terrassen neste sommer:)
  

Nyt mandagen! Trøtt eller ikke:)

4 kommentarer:

 1. Så koselig der ute på terassen...
  nyt dagen
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 2. Å!!! Så fiiint! Nydelig og romanisk med alle lyktene!
  Så flink du er til å pynte og gjøre det hyggelig!:)
  Forstår godt at du ikke ville legge deg når det ser slik ut:)
  Heldige dere er som har hatt en så fin sommerkveld, da!
  Kan desverre ikke skryte over slikt vær på vestlandet:(
  Var forsåvidt ute hele kvelden i går, jeg også.
  Men det var for å beise terrassen:)
  Om ikke regnet kommer, må jeg vel gjøre meg ferdig i kveld:)
  Vi får satse på bedre vær neste sommer! Da skal jeg også pynte med lyker:) hihi:)
  Vi kjøpte rottingmøbler i vår. Fornøyde med de:)
  Sånn utenom at putene har ligget i sofaen sånn omtrent tre dager... Resten av tiden har de tatt opp gulvplassen på kontoret:)

  Håper du har en fin mandag, og at denne uka byr på flere sommerdager!:)

  SvarSlett
 3. Så koselig du hadde gjort det. Forstår godt at du ikke ville at kvelden skulle slutte. Kjente meg veldig godt igjen i beskrivelsen du startet innlegget ditt med.
  Ha en fin dag
  klem

  SvarSlett
 4. Så fint dere har det på terassen!!! :) kunne nesten se deg for meg sitte der i sommerkjolen din! Jeg kjenner til den følelsen - sitte oppe LITT lengre, og for så å angre morgenen etter! men, slike kvelder er verdt det - for det er absolutt ikke mange av dem!

  ha en kjempefin kveld! Håper på flere slike sommerkvelder! :)

  klem!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)