onsdag 25. august 2010

Soho House

Husker dere Sex and the City episoden der Samantha stjeler et medlemskort hun finner på et toalett, slik at hun og jentene kan heise opp og slikke sol på toppen av Soho House i New York?


Jeg så denne episoden i går (igjen) og ble fasinert.


Soho House New York er en privat medlemsklubb og hotell, som ligger i Meatpacking District. Hotellet huser 24 rom på alt fra 30 til 90 m2, som igjen er delt opp i fire kategorier: Playpen, playroom, playhouse og playground. Alle rommene har beholdt de originale slitte mursteinene, bærebjelkene og treverket fra tiden da bygget fungerte som et varehus.
Første etasjen i bygget som ligger på 9th avenue (mellom 13th og 14th street), består av en ekslusiv resepsjon der gjestenes medlemskort verifiseres.

Tredje etasje huser klubbens spaavdeling og chill out områder


Fjerde etasje huser 44 private små kinosaler der gjestene kan nyte filmer, champagne og kanapeer uten å forstyrres av irriterende popcorn-spisere.


I femte etasje ligger det enorme biblioteket, naturligvis med egen tilhørende bar.

Sjette etasje er klubbens viktigste etasje og inkluderer klubb-resepsjonen, lounges, spill-rom, og en helt fantastisk restaurant og bar (jeg elsker det grønne bordet midt i restauranten).Og på taket ligger det kjente oppvarmede bassenget med tilhørende bar, kjøkken og loungeområder.


Jeg kunne helt klart sett for meg meg selv i en leilighet med utsikt over Central Park (med en enorrrm terrasse naturligvis), og medlemskort til denne lille klubben, der jeg kunne pleie nære vennskap med upper east side'erne. Haha, I wish:)
 
Nyt dagen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)