tirsdag 27. april 2010

Utfordring

Jeg har vært så heldig å få en award av Christine med den nydelige bloggen Rom for to. Tusen takk Christine:) Sammen med awarden fulgte det med en utfordring om å fortelle 7 ting om meg selv. Vet ikke om dette er så interessant, men en utfordring er en utfordring, så da er det igrunn bare å hoppe i det:

1. Både M og jeg har hatt dykkersertifikat i 10 år, noe som både har preget reisene våre og gitt oss noen av de mest fantastiske opplevelsene vi har hatt. Vi har blant annet vært på haidykking i Egypt, vi har dykket i de underjordiske grottene under Mexico, og svømt sammen med og matet store havskilpadder på Malta. Fantastisk!


2. Jeg er veldig lykkelig gift med en politimann, men føler meg allikevel litt snydt. Da M var under utdanning så jeg for meg hvordan jeg ville være nær ved å miste pusten hver ettermiddag når min uniformkledde mann kom feiende flott inn døren etter en matcho dag på jobb. Men jeg kjøpte katta i sekken. I dag legger Norges politifolk unifomen sin igjen på jobb, og reiser hjem til frustrerte koner i jeans og t-shirts. Jeg er så skuffet:)


3. Jeg er eldst i en søskenflokk på 3. Har 2 flotte brødre:)


4. Jeg elsker å møte nye mennesker og blir veldig fort glad i de jeg møter.


5. Jeg ble sammen med M da jeg var bare 19 år, og har vært forelsket siden. I sommer feirer vi 5 års bryllupsdag:)


6. Jeg gikk, i følge min fremmedord-elskende far, gjennom en metamorfose da jeg flyttet hjemmefra, og gikk fra å være ekstremt rotete til å få støv på hjernen. Jeg elsker å ha det ryddig og fint rundt meg, og koser meg oppriktig når jeg kan fyke syngende rundt med pussekluten min:)


7. Jeg er ufrivelig tørrlagt treningsnarkoman:) Jeg har alltid funnet stor glede i trening, enten det er løping, sykling, ski, fotball, dansing eller styrke, men tiden strekker rett og lett ikke til for tiden. Men atter en dag....

Det var det:) Jeg tror mange har hatt denne utfordringen nå, og jeg er redd for å sende den til noen som allerede har fått den tidligere. Lar den derfor bare gå videre til den som måtte ønske den.

Ha en nydelig tirsdag

Bilder fra Citrus Heart

7 kommentarer:

 1. Ohh beautiful pictures, especially the first one!!!Have a nice day! Anja

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder, og super fine ord om deg.
  Herlig at forelskelsen varer, og synd med politi-uniformen*knis*

  igjen..Utrolig stemningfulle og "sarte" bilder, elsker det.

  SvarSlett
 3. Spennende å lese om deg! Og så nydelege bilder! Kanskje du kan få kjøpt ei ekstra politiuniform??? ;)

  Ha ein fin dag!
  Klem Elin :)

  SvarSlett
 4. Politimannen som glimrer med sitt uniformerte fravær og metamorfose?!? For et herlig innlegg *lol*

  SvarSlett
 5. Koselig blogg som jeg gleder meg til å følge videre.

  Marthe

  SvarSlett
 6. Så kjekt å få vite litt mer om deg !! :) Og gøy at du la ved så fine bilder i tillegg!
  Ha en nydelig dag!!

  SvarSlett
 7. Alltid koselig å bli bedre kjent med gode bloggevenner:) Jeg hadde også blitt skuffet over den uniformen altså!:) Det er vel ikke mye som er like pent som en mann i uniform:) Liker menn i dress også jeg da! Synd jeg giftet meg med en som ikke bruker noen av delene:)

  Leste innlegget ditt om Tusenfrydepisoden din lenger nede. Så fint du skriver. Og jeg forstår panikken din! Vi er så utrolig redde for at noe skal hende de små... Men i de aller, aller fleste tilfellene går det jo heldigvis bra! Og det som skjedde dere, kan skje alle!!!!!

  Var forresten nydelige bilder i dette innlegget! Har du tatt de selv?

  Håper du har en god dag!
  Klem!:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)