onsdag 14. april 2010

Sunn

Bikinisesongen nærmer seg faretruende, og den dårlige samvittigheten har ført meg til SATS flere dager før jobb de siste ukene. Nå høres jeg superflinkis ut, men det lurer desverre små ugler i mosen. Jeg jukser nemlig litt. Livet byr jo på så mange fristelser og jeg klarer slett ikke se nei til alle. En is i solen. Et glass vin på balkongen. Begge deler på en gang? Jeg klarer ikke si nei. Men jeg trener da i det minste, så da synes jeg bare det er på sin plass å unne seg litt (mye) kos, bikinisesong eller ikke:)

Som et ledd i min "supersunn mot sommeren-kampanje", har jeg bakt masse knekkebrød i det siste. Jeg føler meg så husmor der jeg står med forklet mitt og brett på brett med rykende ferske knekkebrød. Godt smaker de også, spesielt med masse geitost på (ugle) og syltetøy (nok en ugle:)


Livet fyker forøvrig fremover i halsbrekkende tempo for tiden, og med meg hengende halvapatisk på slep etter. Med lite tid til real-life-shopping øker også min kjærlighet til nettbutikker som ASOS. I dag klikket jeg hjem disse. Tenk at jeg har levd et liv uten internett:)


Ha en nydelig dag i solen:)

2 kommentarer:

 1. :) Så flink du er! Ein skal unne seg litt godt innimellom, viss ein ikkje skal tørne i prosessen... ;) Eg satte til livs store deler av ein youghurt isboks i går kveld. Måtte berre...;) Knekkebrøda såg kjempegode ut! Har sett fleire oppskrifter her inne i det siste. Spørs om eg må prøve på meg forkleet eg også!

  Ha ein fin fin onsdagskveld!
  Klem frå meg!
  E :)

  SvarSlett
 2. De knekkebrødene ser og høres så gode ut. Har tenkt på å lage dem lenge, så har det bare aldri blitt noe av. Kanskje etter inspirasjon fra deg nå? Du er uansett superflink til å tenke syunt og trening. De færreste klarer det hele tiden, heldigvis;) Ha en fin dag! Klem H

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)