fredag 16. april 2010

Buddy

For meg er vår å endelig ha muligheten til å pakke litt niste, å ha musikk på øret, og suse avsted på sykkelen min igjen. Jeg kan bli ganske så euforisk av å kjenne vinden i ansiktet i nedoverbakkene, og av å kjenne hvordan alle luktene forandrer seg ettersom man sykler fra sted til sted. Spesielt når jeg sykler i skogen merker jeg dette. Plutselig kommer man til steder der det lukter så fantastisk godt. Jord, gress, blomster. Jeg vet ikke riktig hva, men jeg vet at jeg alltid lukker øynene så lenge jeg tør når jeg kommer til slike steder, snuser inn så mye luft jeg klarer, og smiiiiler. Jeg tror faktisk at jeg også pleier å uttrykke et stort og nytende 'aaaaaaahhh' midt i snusingen. Kanskje like greit at jeg ofte sykler alene på turene mine:)

Desverre tror jeg jeg må la min kjære og trofaste sykkel få lov til å reise til de evige jaktmarker snart (eller er det bare hunder som får lov til å reise dit?). Nei sykkelen min må få lov til å reise dit den også, har jo nesten vært som en liten hund. Klapper den ihvertfall pent på styret etter hver flotte lille tur vi har sammen. Nå begynner den dog å bli litt vel sliten, og jeg må ut på sykkeljakt.

Aller helst skulle jeg hatt denne godbiten fra Fendi:

Desverre er jeg og lommeboken min for en gang skyld enige om at 70.000 er en tad for stiv pris for en ny turkamerat, så jakten må nok pent fortsette. Dog ikke for lenge, for jeg er så klar for nye sykkeleventyr som man kan bli (jeg er klar over at listen min for eventyr ligger relativt lavt, men heller det enn å legge den så høyt at eventyr bare skjer i historiebøkene:) Jo flere eventyr jo bedre!

Ha en fiin dag!

1 kommentar:

  1. Ta deg en vårtur til Køben, og du kan boltre deg i sykkel-himmelen! Jeg fant min yndling! Men- med sykkel fra ifjor og anaksmell lot jeg den bli i butikken! :( Lcc.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)