fredag 23. april 2010

Birgitta Wolfgang Dreijer

Ah, fredag! Denne uken har vært intens og litt slitsom, men aller mest veldig veldig morsom. Det er så mye som skjer på jobb for tiden, og jeg elsker det. Jeg blir tusen ganger mer effektiv når det koker litt rundt ørene mine, og nå koker det. Så jeg er effektiv:)

Nå er derimot en herlig, rolig middag inntatt, rødvinsglasset er fylt opp, den nye racerbilen til Lille w er skrudd sammen, og jeg er klar til å tulle meg sammen i fanget til min kjære og se på den fantastiske filmen, Paris Je t'aime. Men aller først må jeg vise noen bilder tatt av Birgitta Wolfgang Dreijer som jeg falt så veldig for. Min første innskytelse da jeg så det første bildet var å på finurlig vis stupe inn i bildet, legge meg til rette i badekaret og nye tilværelsen og rommet. Jeg elsker ...i grunn alt!


Nyt fredagskvelden!

4 kommentarer:

 1. Hei min venn:)

  Åååå, jeg blir rørt av det du skriver hos meg, det skal du vite:)
  Koselig at du likte det jeg har jobbet med de siste ukene...
  Det er en god følelse når resultatet blir sånn (eller nesten bedre) enn det man har sett for seg og håpet på. Og når man får sånne tilbakemeldinger så føles det enda bedre:)

  Hva skjer med husplanene deres forresten??

  Nyyydelige bilder, jeg har et par av dem i mappen min,
  det med badekaret var en topp ti;)

  Ønsker deg en deilig helg,
  klem Kjersti

  SvarSlett
 2. Your blog is so lovely!
  And the photos from the eiffeltower so wonderful!
  Have a nice weekend,
  Hugs, Yvonne

  SvarSlett
 3. Nyydelige bilder! Og du er ikke alene om å kunne tenke deg å hoppe opp i badekaret!

  SvarSlett
 4. Utrolig inspirerende bilder, sukkertøy for øyet.. Er alltid så fine innlegg å finne på bloggen din, derfor ligger det en award og venter på deg inne hos meg. Ha en fantastisk start på den kommende uke:-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)